Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, noi detalii despre nuntă. „Nu a fost foarte greu să alegem o locație”

De Unica.ro, pe

Ramona Olaru (33 de ani) și Cătălin Cazacu (38 de ani) s-au logodit în august 2022, în Grecia, în vacanță pe Insula Syros. „Ok! Am spus DA! ❤️”, a scris prezentatoarea TV în dreptul primelor imagini cu inelul. Recent, cuplul a dezvăluit când și unde va avea loc nunta.

Când și unde va avea loc nunta Ramonei Olaru și a lui Cătălin Cazacu?

„Data exactă nu (n.red.: a fost stabilită), dar cu aproximație, pe la începutul verii viitoare. În România, dar la mare… Suntem îndrăgostiți de mare amândoi, așa că nu a fost foarte greu să alegem o locație”, a declarat Ramona Olaru, pentru Spynews.

În curând, perechea va aniversa un an de relație. În cadrul aceluiași interviu, Cătălin a spus că unul dintre lucrurile care-i plac cel mai mult la relația dintre el și model este susținerea pe care și-o oferă unul celuilalt.

„Orice critică este bine venită. E un lucru pe care eu l-am admirat tot timpul la noi, unul dintre lucrurile care ne țin în picioare, faptul că ne susținem, ne sprijinim și ne ridicăm unul pe altul. Suntem foarte bine, suntem perfect”, a declarat Cătălin, tot pentru Spynews.

În februarie 2022, Ramona și Cătălin declarau că își doresc să devină părinți. „Noi vrem un copil. Vrem treaba asta cât mai curând. Pot să spun că muncim, fiecare cum poate și cât poate, de cele mai multe ori împreună”, declara Ramona Olaru cu umor în februarie 2022, la Antena Stars. „Cu adevărat trăim o perioadă frumoasă și se vede pe noi chestia asta”, a adăugat Cătălin Cazacu.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Cum și-a câștigat Ramona Olaru primii bani. „Trebuia să fac niște bani, ca să plec la București”

Citește și: Cuza, despre relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu: „Știam foarte bine că Ramona e cu cineva”

Citește și: De ce a divorțat Ramona Olaru de primul soț. „Mi-am dat seama…”

„Noi suntem din 2018 prieteni foarte buni, am petrecut enorm de mult timp împreună în toți anii ăștia. Suntem prieteni, asta e mișto la noi”, mai declara Cătălin Cazacu în noiembrie 2021.

Cătălin pusese ochii pe Ramona încă din vremea în care asistenta TV era căsătorită. Modelul s-a separat de fostul soț, Bogdan Olaru, în 2019, după o relație de 5 ani și un mariaj de 3. La vremea aceea, potrivit BZV.ro, Cătălin declara: „Îmi pare rău că divorțează… Dar eu pe Ramona Olaru o iubesc. Este o fată extraordinară, nu ai cum să nu o iubești pe Ramona”.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Ramona-Olaru-primul-sot-Bogdan-Olaru-1024x727.jpg

După divorț, prezentatoarea a format un cuplu cu Iulian Adrian Popescu, solistul Noaptea Târziu, cunoscut drept Cuza. Relația nu a funcționat, însă. Cătălin Cazacu a format în trecut un cuplu cu o tânără numită Ana Roman.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter