Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au logodit! Cum arată și cât a costat inelul prezentatoarei TV

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 26 august 2022, 09:17

Ramona Olaru (33 de ani) și Cătălin Cazacu (38 de ani) s-au logodit în Grecia, după nici un an de relație. Perechea se află în vacanță pe Insula Syros. „Ok! Am spus DA! ❤️”, a scris prezentatoarea TV în dreptul primelor imagini cu inelul.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au logodit! Cum arată și cât a costat inelul prezentatoarei TV

Bijuteria din aur alb cu rubin african și diamante l-a costat pe motociclist 2.000 de euro. Imagini cu inelul găsiți în GALERIA FOTO de mai jos! Ramona pusese ochii pe inel încă din mai 2022. Aflată la un eveniment monden, Ramona a declarat la Antena Stars: „I-am zis care este cel mai frumos și care se potrivește cel mai bine pe degetul meu. (…) Mi-a plăcut cel roșu, cu rubin african și cu diamante”.

„Nu o să facem nunta niciodată într-o sală de nunți, cu invitați îmbrăcați la cămașă. Facem pe plajă și nu se fură mireasa. La nunta mea nu pleacă nevastă-mea de lângă mine”, a precizat Cătălin Cazacu, tot la Antena Stars.

În februarie 2022, Ramona și Cătălin declarau că își doresc să devină părinți. „Noi vrem un copil. Vrem treaba asta cât mai curând. Pot să spun că muncim, fiecare cum poate și cât poate, de cele mai multe ori împreună”, declara Ramona Olaru cu umor în februarie 2022, la Antena Stars. „Cu adevărat trăim o perioadă frumoasă și se vede pe noi chestia asta”, a adăugat Cătălin Cazacu.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Cum și-a câștigat Ramona Olaru primii bani. „Trebuia să fac niște bani, ca să plec la București”

Citește și: Cuza, despre relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu: „Știam foarte bine că Ramona e cu cineva”

Citește și: De ce a divorțat Ramona Olaru de primul soț. „Mi-am dat seama…”

„Facem destul de des activități împreună, poate chiar și de două ori pe zi. Asta e oarecum o regulă, la prânz să mergem împreună la masă sau să ne vedem măcar o jumătate de oră sau o oră. Și seara, dacă avem timp, la film sau să ieșim să mâncăm”, a mai explicat Ramona.

„Noi suntem din 2018 prieteni foarte buni, am petrecut enorm de mult timp împreună în toți anii ăștia. Suntem prieteni, asta e mișto la noi”, mai declara Cătălin Cazacu în noiembrie 2021.

Cătălin pusese ochii pe Ramona încă din vremea în care asistenta TV era căsătorită. Modelul s-a separat de fostul soț, Bogdan Olaru, în 2019, după o relație de 5 ani și un mariaj de 3. La vremea aceea, potrivit BZV.ro, Cătălin declara: „Îmi pare rău că divorțează… Dar eu pe Ramona Olaru o iubesc. Este o fată extraordinară, nu ai cum să nu o iubești pe Ramona”.

După divorț, prezentatoarea a format un cuplu cu Iulian Adrian Popescu, solistul Noaptea Târziu, cunoscut drept Cuza. Relația nu a funcționat, însă. Cătălin Cazacu a format în trecut un cuplu cu o tânără numită Ana Roman.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter