Cine este Maria Lungu de la Survivor România 2023. „Războinica” a avut o relație cu fratele Alinei Eremia

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Miercuri, 18 ianuarie 2023, 14:12

Maria Lungu este una dintre concurentele care fac parte din noul sezon Survivor România 2023. Parte din echipa „Războinicilor”, tânăra luptă pentru a câștiga marele premiu al emisiunii de la PRO TV.

Maria Lungu este o fire impulsivă și a arătat acest lucru încă din primele ediții ale Survivor România 2023.

Cine este Maria Lungu de la Survivor România 2023

Maria Lungu are 28 de ani și este designer vestimentar. Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Maria a spus că „îi plac banii”, marele premiu de 100.000 de euro fiind astfel o țintă importantă pentru ea, în competiția de la PRO TV.

„Sunt bucuroasă să vă anunț oficial ca fac parte din echipa Războinicilor a noului sezon Survivor România. Sunt pregătită pentru a face față tuturor provocărilor. Sper sa ma susțineți pe tot parcursul emisiunii și să ma urmăriți”, a fost mesajul prin care Maria Lungu a anunţat că va lua parte la provocarea vieţii ei.

Maria Lungu s-a născut în Chișinău, Republica Moldova, în anul 1995. Blonda cu ochii verzi nu este deloc străină de platourile de filmare. În trecut, ea aparticipat la showul matrimonial Puterea Dragostei, de la Kanal D. În concurs, ea a format un cuplu cu Mircea, fratele cântăreței Alina Eremia. Relația lor nu a durat însă foarte mult timp.

În urmă cu câteva luni, Maria Lungu a fost prezentă și la emisiunea iUmor, de la Antena 1. Maria Lungu de la Survivor România 2023 a decis să se mute din țară pentru a studia designerul vestimentar la Londra

Când este difuzată emisiunea Survivor România 2023

Survivor România 2023 este un reality-show de supraviețuire românesc bazat pe formatul internațional Survivor. Programul a debutat pe 18 ianuarie 2020 și a fost difuzat timp de două sezoane (2020 – 2021) la Kanal D, unde a fost prezentat de Dan Cruceru.

Citeşte și: Cine este Dan Ursa de la Survivor România 2023. Cum arată soția concurentului din echipa „Războinicilor”

Începând din ianuarie 2022, odată cu sezonul trei, show-ul a fost preluat și difuzat în România de PRO TV.Sezonul 4, Survivor România 2023, a avut premiera pe 9 ianuarie 2023.

Showul este găzduit de Daniel Pavel și are un premiu în valoare de 100.000 de Euro. Reality-showl va fi difuzat în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30 pe PRO TV.

Concurenții de la Survivor România 2023

Maria Lungu de la Survivor România 2023, printre cei 24 de concurenți, în lupta pentru trofeu. 12 fete și 12 băieți au spus da provocării inegalabile de a face parte din emisiunea-concurs de la PRO TV.

Iată cine sunt faimoșii și războinicii care participă în cel de-al treilea sezon al Survivor România 2023.

Echipa Faimoșilor: Carmen Grebenișan, Jorge, Ada Dumitru, Ionuț Iftimoaie, Remus Bonoiu, Bianca Patrichi, DOC, Vica Blochina, Sebastian Dobrincu și Ștefania Stănilă.

Echipa Războinicilor: Alin Chirilă , Alexandra Porkolab, Robert Moscalu, Lucianna Vagneti, Dan Ursa, Maria Lungu, Andrei Krişan, Daria Chiper, Răzvan Danciu. Andreea Moromete, Andrei Neagu și Codruţa Began.

Sursă fotografii: Instagram Maria Lungu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter