Cine este Maria Constantin, concurentă la Survivor România 2023. Ce studii are și de ce s-a despărțit de primul soț

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Marți, 10 ianuarie 2023, 10:45

Maria Constantin este una dintre vedetele care participă în cel mai nou sezon al emisiunii Survivor România. Cântăreața face parte din echipa „Faimoșilor”, alături de care a acceptat să lupte pentru trofeu, în reality-showul de la PRO TV.

Cântăreața și-a anulat planurile de nuntă și vacanță pe care le avea pentru anul acesta, totul pentru a trăi experiența din Republica Dominicană. Viața artistei nu a fost însă mereu una roz. De-a lungul anilor, Maria Constantin a trecut prin mai multe etape care au pus-o la încercare.

Cine este Maria Constantin de la Survivor România 2023

Maria Constantin are un băiat de 13 ani, din prima sa căsătorie. După ce artista a divorțat de primul soț, copilul lor a rămas în grija tatălui.

În 2014, după 5 ani de căsnicie, în urma căreia artista l-a adus pe lume pe Codrin, Maria Constantin și soțul ei, Ciprian Capotă, au divorțat. La scurt timp, când copilul avea 7 ani, artista și-a refăcut viața alături de Marcel Toader. La început totul a fost perfect, însă mariajul lor avea să devină în scurt timp unul controversat.

Citește și: Maria Constantin, înainte de Survivor România 2023: „Îmi doresc să rămân OM”

După ce s-a căsătorit cu Marcel Toader, Maria Constantin de la Survivor România spunea că își dorește să petreacă timp cu familia și să se ocupe mai mult de cariera muzicală. Fiul ei a rămas în grija fostului soț, artista motivând că băiețelul se obișnuise cu viața de la țară și i-ar fi fost foarte greu să se acomodeze la oraș.

Ce studii are cântăreața Maria Constantin, Faimoasa de la Survivor

După un timp, artista a pus punct și căsniciei cu Marcel Toader. Omul de afaceri a decedat ulterior într-un accident. Maria Constantin, acum concurentă la Survivor România, și-a refăcut din nou viața, însă fiul acesteia a rămas în continuare în casa fostului ei soț.

Cu toate acestea, artista are o relație extrem de apropiată cu fiul ei, Codrin, drept dovadă stând mai multe fotografii în care cei doi apar împreună.

Citește și:  Maria Constantin și Robert Stoica se căsătoresc! „Am fost cerută!”

Maria Constantin declara în trecut că nu ar fi avut deloc noroc în dragoste, făcând aici trimitere la primele sale două căsătorii. Artista își acuza fostul soț că ar fi agresat-o în timpul căsniciei, lucru pe care l-ar fi făcut chiar și cu copilul lor.

În ultimii ani însă, viața pe care o are Maria Constantin, concurentă la Survivor România 2023, pare să fi intrat pe un făgaș normal. În vara anului 2021 artista a absolvit facultatea. Cântăreața a urmat studiile Universității Naționale de Muzică din București. La ceremonia de absolvire a ținut să împărtășească acest lucru cu fanii de pe internet.

Anul trecut, Maria Constantin a fost cerută în căsătorie de Robert Stoica, actualul ei logodnic. Nunta era planificată pentru acest an, însă Maria Constantin a decis să o pună pe pauză pentru a putea merge să concureze în emisiunea de la PRO TV.

„Al meu nu o să rămână fără mireasă, cu siguranță. Voi reveni cu forțe proaspete”, spunea Maria Constantin în urmă cu două luni, atunci când a fost anunțată drept concurentă la Survivor România 2023.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria_Constantin (@mariaconstantin.ro)

Sursă fotografii: Facebook Maria Constantin

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter