Cine este Andrei Neagu de la Survivor România 2023. Ce meserie are concurentul din echipa „Războinicilor”

De Ovidiu Cojocaru, pe

Andrei Neagu este unul dintre concurenții de la Survivor România 2023. Tânărul a acceptat provocarea de a pleca în Republica Dominicană, acolo unde luptă pentru marele premiu.

Andrei Neagu a dat deja piept cu provocările din junglă, însă face tot ce îi stă în putință, pentru a înainta în concurs.

Cine este Andrei Neagu de la Survivor România 2023

Andrei Neagu are 26 de ani și este de meserie actor. În paralel însă, urmează și cursurile Facultății de Arhitectură.

Înainte de a porni la drum, alături de colegii din echipa „Războinicilor”, concurentul spunea că nu se teme de ceva anume și că este pregătit să intre în lupta pentru premiul de 100.000 de euro.

„Motivația mea este să le arăt celorlalți că se poate să ajungi în Survivor fără să fii, neapărat, un atlet de performanță, că nu totul se bazează pe mușchi și sport, ci și pe inteligență emoțională și alte caracteristici pe care o să le vedeți în emisiune”, a spus Andrei Neagu, înainte premiera noului sezon.

Citește și: Cine e Răzvan Danciu de la Survivor România 2023. Ce medie a avut „războinicul” la BAC

Cu ce se ocupă Andrei Neagu de la Survivor România 2023

Numele complet al concurentului de la Survivor România 2023 este Andrei Ștefan Neagu. S-a născut în Constanța și în prezent locuiește în București. Are prăul creț și ochii negri.

Tânărul a studiat la Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța, iar acum studiază la Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu (UAIUM) din București.

Citește și: Cine este Dan Ursa de la Survivor România 2023. Cum arată soția concurentului din echipa „Războinicilor”

Dincolo de atracția pentru arhitectură și actorie, concurentul de la Survivor România 2023 are și alte pasiuni, cum ar fi arta, muzica, fotografia, moda și scrisul.

“Sunt parte din Univers, iar eu accept asta și vreau ca ‘labirintul meu să nu se termine în van. Fost elev al Colegiului Național de Arta Regina Maria, actual student al Universității de Arhitectura și Urbanism Ion Mincu, pasionat de artă, fotografie, muzică, fashion, scris, poate sunt prea multe ingrediente, dar, asta formează o personalitate complexă.”, scria Andrei Neagu de la Survivor România pe blogul său personal, cu ceva timp în urmă, potrivit Fanatik.

Concurenții de la Survivor România 2023

Andrei Neagu de la Survivor România 2023, printre cei 24 de concurenți, în lupta pentru trofeu. 12 fete și 12 băieți au spus da provocării inegalabile de a face parte din emisiunea-concurs de la PRO TV.

Iată cine sunt faimoșii și războinicii care participă în cel de-al treilea sezon al Survivor România 2023.

  • Echipa Faimoșilor: Carmen Grebenișan, Jorge, Ada Dumitru, Ionuț Iftimoaie, Remus Bonoiu, Bianca Patrichi, DOC, Vica Blochina, Sebastian Dobrincu și Ștefania Stănilă.
  • Echipa Războinicilor: Alin Chirilă , Alexandra Porkolab, Robert Moscalu, Lucianna Vagneti, Dan Ursa, Maria Lungu, Andrei Krişan, Daria Chiper, Răzvan Danciu. Andreea Moromete, Andrei Neagu și Codruţa Began.

Când este difuzată emisiunea Survivor România 2023

Survivor România 2023 este un reality-show de supraviețuire românesc bazat pe formatul internațional Survivor. Programul a debutat pe 18 ianuarie 2020 și a fost difuzat timp de două sezoane (2020 – 2021) la Kanal D, unde a fost prezentat de Dan Cruceru.

Începând din ianuarie 2022, odată cu sezonul trei, show-ul a fost preluat și difuzat în România de PRO TV.Sezonul 4, Survivor România 2023, a avut premiera pe 9 ianuarie 2023.

Showul este găzduit de Daniel Pavel și are un premiu în valoare de 100.000 de Euro. Reality-showl va fi difuzat în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30 pe PRO TV.

Sursă fotografii: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter