Cine este Andrei Krișan de la Survivor România 2023. Cât costă un abonament la sala lui din Cluj

De Ovidiu Cojocaru, pe

Andrei Krișan este unul dintre concurenții de la Survivor România 2023. Tânărul din echipa „Războinicilor” este încrezător în forțele proprii și își dorește să lupte pentru a ajunge la marele premiu de 100.000 de euro.

Andrei Krișan a acceptat propunerea de a se aventura în reality-showul de la Pro TV și este pregătit să își învingă marile temeri în probele din Republica Dominicană.

Cine este Andrei Krișan de la Survivor România 2023

Înainte de a pleca la Survivor România 2023, Andrei Krișan a vorbit despre cele mai mari temeri pe care le are cu privire la această competiție. Concurentul recunoaște însă că acestea nu pot sta în calea lui spre marele premiu.

“Foamea, în mod sigur, o să fie unul dintre aspectele principale pentru care o să mă nenorocească. Lipsa prietenilor, familiei, iubitei, o să fie interesant”, a dezvăluit Andrei Krișan de la Survivor România.

Citește și: Cine este Dan Ursa de la Survivor România 2023. Cum arată soția concurentului din echipa „Războinicilor”

Andrei Krișan are o sală de fitness în Cluj. Concurentul o promovează intens și are grijă să nu le lipsească nimic celor care îi trec pragul. Andrei Krișan este totodată și personal trainer, lucru pe care el îl consideră drept un avantaj la Survivor România 2023.

Cât costă un abonament la sala de fitness a lui Andrei Krișan

Pe site-ul sălii de fitness pe care Andrei Krișan o deține în Cluj, prețurile abonamentelor variază în funcție de dorințe. Cei care doresc să se antreneze în locația concurentului de la Survivor România 2023 vor scoate din buzunare între 20 și 40 de euro pe lună.

Citește și: Gheboasă explică plecarea de la Survivor România 2023: „Băgați-mă înapoi în emisiune!”

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Andrei Krișan a mărturisit că cei dragi vor fi cei care îi vor lipsi cel mai mult în toată această perioadă. De asemenea, el a spus că îi este teamă ca în timpul nopții, în timp ce doarme, să nu fie mușcat de insecte sau alte vietăți din junglă.

Când este difuzată emisiunea Survivor România 2023

Survivor România 2023 este un reality-show de supraviețuire românesc bazat pe formatul internațional Survivor. Programul a debutat pe 18 ianuarie 2020 și a fost difuzat timp de două sezoane (2020 – 2021) la Kanal D, unde a fost prezentat de Dan Cruceru.

Citeşte și: Mama lui Sebastian Dobrincu, primele declarații după accidentul suferit la Survivor România 2023: „Sunt foarte îngrijorată”

Începând din ianuarie 2022, odată cu sezonul trei, show-ul a fost preluat și difuzat în România de PRO TV.Sezonul 4, Survivor România 2023, a avut premiera pe 9 ianuarie 2023.

Showul este găzduit de Daniel Pavel și are un premiu în valoare de 100.000 de Euro. Reality-showul va fi difuzat în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30 pe PRO TV.

Sursă fotografii: Facebook Andrei Krișan

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter