Cine este Andreea Moromete de la Survivor România 2023. De ce a renunțat să mai fie polițist

De Ovidiu Cojocaru, pe

Andreea Moromete este concurentă în echipa „Războinicilor” la Survivor România 2023. Este singurul concurent care a ajuns în competiția de la PRO TV, datorită publicului de acasă.

Prin votul lor, oamenii i-au oferit Andreei Moromete un loc în competiția din Republica Dominicană. Tânăra luptă acum în probele de la Survivor România 2023 și speră să ajungă cât mai aproape de marele premiu de 100.000 de euro.

Cine este Andreea Moromete de la Survivor România 2023

Andreea Moromete a luptat cot la cot cu alți concurenți, încă înainte de a ajunge la Survivor România 2023. Andreea Moromete a fost aleasă de public pentru a face parte din echipa „Războinicilor”, după ce a demonstrat că are capacitățile necesare pentru un astfel de reality-show.

Concurenta de la Survivor România 2023 are 23 de ani și este născută în Alexandria. A urmat și a absolvit cursurile Academiei de Poliție, iar acum a mers să dea piept cu provocările din junglă.

Citește și: Primul războinic de la „Survivor 2023”. Numele concurentului a fost anunțat, în direct, la PRO TV

Andreea Moromete de la Survivor România 2023 adoră să călătorească, iar una dintre destinațiile sale preferate este Spania.

„Tot ce am obținut în viața asta a fost prin foarte multă muncă și de asta vă garantez că dacă mă veți alege pe mine, voi da tot ce am mai bun. Eu mă voi pregăti și voi face performanță și pe traseu. Știu cât de muncitoare sunt.Tot ce am realizat până acum a fost prin muncă, nu prin noroc. Vreau, cu experiența asta, să scap de chestia asta, că nu mai suport să mă consum. Vreau să iau lucrurile mai detașat, să iau viața mai ușor’, povestea Andreea Moromete de la Survivor 2023 în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Andreea Moromete a renunțat la cariera de polițist

După trei ani în care a activat în domeniul pentru care a studiat, Andreea Moromete și-a dat seama că meseria de polițist nu i se mai potrivește și a renunțat.

Concurenta spune că mediul a fost unul toxic pentru ea, așa că a decis să se retragă din sistem. În prezent este creator de conținut, traducător și antrenor personal

„Am 23 de ani. Recent am absolvit Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza de aici, din București, dar, din păcate, nu m-am regăsit deloc în meseria asta. A fost un mediu super toxic pentru mine. Acum sunt creator de conținut, sunt și traducător și antrenor personal. Fac mai multe. Adică, mă plictisesc foarte repede. Viața e prea scurtă ca să mai accept ceva ce nu-mi place”, a povestit Andreea Moromete.

Concurenții de la Survivor România 2023

Andreea Moromete de la Survivor România 2023, printre cei 24 de concurenți, în lupta pentru trofeu. 12 fete și 12 băieți au spus da provocării inegalabile de a face parte din emisiunea-concurs de la PRO TV.

Iată cine sunt faimoșii și războinicii care participă în cel de-al treilea sezon al Survivor România 2023.

  • Echipa Faimoșilor: Carmen Grebenișan, Jorge, Ada Dumitru, Ionuț Iftimoaie, Remus Bonoiu, Bianca Patrichi, DOC, Vica Blochina, Ștefania Stănilă.
  • Echipa Războinicilor: Alin Chirilă , Alexandra Porkolab, Robert Moscalu, Lucianna Vagneti, Dan Ursa, Andrei Krişan, Daria Chiper, Răzvan Danciu. Andreea Moromete, Andrei Neagu și Codruţa Began.

Când este difuzată emisiunea Survivor România 2023

Survivor România 2023 este un reality-show de supraviețuire românesc bazat pe formatul internațional Survivor. Programul a debutat pe 18 ianuarie 2020 și a fost difuzat timp de două sezoane (2020 – 2021) la Kanal D, unde a fost prezentat de Dan Cruceru.

Începând din ianuarie 2022, odată cu sezonul trei, show-ul a fost preluat și difuzat în România de PRO TV.Sezonul 4, Survivor România 2023, a avut premiera pe 9 ianuarie 2023.

Showul este găzduit de Daniel Pavel și are un premiu în valoare de 100.000 de Euro. Reality-showl va fi difuzat în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30 pe PRO TV.

Sursă fotografii: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter