Cine e Lorelei, concurenta de la „Asia Express”, sezonul 4

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 21 mai 2021, 19:24
Lorelei Bratu va participa la „Asia Express” sezonul 4. Alături de partenerul ei de echipă, Zarug, și alte opt echipe, va merge pe Drumul Împăraților.

Lorelei Bratu este originară din municipiul Tecuci, județul Galați. Ea locuiește însă de mulți ani în București. A absolvit Școala Națională de Studii Politice și Administrative SNSPA, iar în prezent este antreprenor și model. La „Asia Express” va participa alături de designer-ul vestimentar Zarug.

„În general, iau viața cu tot ce e mai bun în ea, aşa că am răspuns instant DA la o vacanţă prelungită pe banii altora”, a zis ea despre competiție. „Mă aştept să fie cu hohote de râs şi înfiorător de greu, dar hei, m-am antrenat toată viaţa să caut şi să găsesc soluţii pentru orice situatie. Altfel, mă bazez pe tehnicile mele avansate de seducţie şi pe ambulanţa de pe traseu. De vis va fi!”

Citește și: Kira Hagi va apărea în aceeași producție Netflix cu Michelle Obama

Citește și: De ce apare uneori Andreea Mantea cu burtică „de gravidă”: „Mi-e greu să explic afecțiunea cu care mă confrunt”

Citește și: Ce a pățit Maia Morgenstern în metrou: „Oamenii au reacționat: m-au certat”

Citește și: Cine este Adriana Trandafir, concurenta de la „Asia Express”, sezonul 4

La 31 de ani, Lorelei Bratu este cel mai celebru model plus-size din țara noastră. Ea a reușit să doboare barierele și să demonstreze că frumusețea și feminitatea vin în toate mărimile. Ea are mult succes în mediul online, unde are peste 18,6 mii de followeri.

În afară de Lorelei și Zarug, la concursul „Asia Express” vor mai participa următoarele echipe: Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Patricia Paglieri și Francy.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter