Chef Sorin Bontea, în lacrimi la Asia Express. Ce mesaj i-a transmis fiica sa

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 08 aprilie 2020, 16:15
Dacă până acum am fi crezut că nimic nu-l poate înduioșa pe Sorin Bontea îndeajuns de mult cât să ajungă la lacrimi, iată că miturile au fost spulberate aseară la Asia Express, când durul Chef nu și-a mai putut ascunde emoțiile.

Chef Sorin Bontea a servit cu lacrimi surpiza pregătită de Gina Pistol. După ce Alina Ceușan și-a revăzut soțul, iar Adda pe băiețelul său, Alexandru, iată că a venit timpul să fie luat prin surprindere și Chef Sorin Bontea de mesajul emoționant primit de la fiica sa, Miruna, în vârstă de 16 ani:

Citește și –  Adda, în lacrimi la Asia Express. Ce mesaj a primit artista de la Alexandru, băiețelul ei

„Uite până unde ai ajuns! Uite câte ai putut să faci! Suntem toți foarte mândri de tine și ne este foarte dor de tine, dar trebuie să stai în continuare în competiție, să dai tot ce poți și să câștigi și chiar dacă nu vii cu premiul acasă, faptul că ai ajuns până aici, având în vedere cât de greu este, este uimitor. Suntem fericiți pentru tine, îți ținem pumnii și te așteptăm acasă!” – a fost mesajul transmis de fiica lui Sorin Bontea, mesaj care l-a făcut pe bucătar să exclame: „Iubita lui tata!”

Totodată, Sorin Bontea a fost foarte bulversat de mesajul primit: „Într-un fel este frumos, într-un fel nu pentru că încep să ți se amestece gândurile, încep să ți se amestece sentimentele și nu știi ce să faci în momentele astea. Nu știu în ce direcție să alerg. Înspre Taiwan sau înspre casă.” – a transmis chef Bontea.

Citește și – Soțul Alinei Ceușan a făcut primul Instastory din viata lui. Ce mesaj i-a transmis bloggeriței

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter