Chef Nicolai Tand s-a însurat. Imagini de la fericitul eveniment

De Mădălina Manole, pe
Chef Nicolai Tand s-a însurat. Fost membru din juriul emisiunii „Top Chef“, difuzat de Antena 1, s-a căsătorit religios cu Monica Balaj, fost model internaţional, iar imaginile de la fericitul eveniment sunt de-a dreptul impresionante.

Nicolai Tand și Monica Balaj s-au căsătorit în Maramureș, chiar în curtea casei unde celebrul chef a copilărit. Mireasa s-a ocupat de tot ce a însemnat amenajarea locului, iar rezultatul final părea decupat dintr-o poveste: “Am muncit foarte mult înaintea nunții, eram încă în renovări.  Mi-am dorit mereu să avem o masă în curte, o masă care știam exact cum trebuie să arate, așa că atunci când am început organizarea știam exact ce îmi doresc.

Nicolai Tand poze nuntaAm lucrat cu o florărie din Sighetul Marmației, dar și cu nepoata lui Nicolai, Anca, care e chiar organizator de evenimente, iar rezultatul a fost exact ca în visele mele. Aranjamentele, rochia, detaliile foarte fine – părul și machiajul mi le-am făcut singură, acasă – toate au fost parte a acestei povești pe care am scris-o pentru și după sufletul nostru”, – a povestit soția lui Nicolai Tand, care în prezent este blogger de beauty, fashion şi lifestyle.

Nicolai Tand si Monica Balaj poze nunta

Chef Nicolai Tand, în vârstă de 44 de ani, a mărturisit că a fost copleșit de emoții și chiar a plâns: “A fost o nuntă fix așa cum ne-am dorit-o: cu prieteni, cu familie, cu tradiții de pe Valea Izei. Am avut ceterași, am avut strigături și am avut… nite emoții uriașe!Nicolai Tand si Monica Balaj poze nunta Știam că la biserică va fi un moment emoționant, dar a fost peste ce m-am așteptat, de asta nu mi-am putut opri lacrimile. Le mulțumesc tuturor prietenilor și vecinilor care ne-au ajutat să organizăm acest eveniment și mă bucur nespus că i-am avut alături de noi”, – a transmis chef Nicolai Tand.

Citește și – Cum se înțeleg, de fapt, Alex Velea și Simona Gherghe

Citește și – Mihai Petre a devenit tătic pentru a doua oară

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter