Chef Florin Dumitrescu s-a tuns. Cum arată juratul de la „Chefi la cuțite” acum

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 24 februarie 2021, 17:01

Chef Florin Dumitrescu și-a surprins din nou fanii pe rețelele de socializare. De data aceasta, îndrăgitul jurat de la “Chefi la cuțite” a decis să recurgă la o schimbare de look și s-a tuns.

Chef Dumitrescu a postat pe pagina sa de Instagram două fotografii cu noua tunsoare și a reamintit internauților că duminică, pe 28 februarie, începe noua ediție a show-ului culinar “Chefi la cuțite”, pe Antena 1.

Citeşte şi: Chef Florin Dumitrescu s-a apucat de cântat. Cum sună prima piesă înregistrată de îndrăgitul bucătar

„Proaspăt tuns, gata să mă iau la trântă cu ziua asta plină de activități casnice. Aspirator, mutat, update la joc, ascuns sub masă de lego neterminat, din astea ca de casă! Kind reminder: duminică e prima ediție de @chefilacutite. Also kind reminder: dacă pe 14 feb v-ați iubit în engleză, azi (n.r. – miercuri, 24 februarie) trebuie să vă iubiți în română!”, este mesajul transmis de Chef Florin Dumitrescu fanilor de pe rețelele sociale.

Sezonul cu numărul 9 al show-ului culinar „Chefi la cuțite” vine cu surprize mari pentru telespectatori. Una dintre marile premiere ale noii ediții este Speak. Gina Pistol rămâne la cârma competiției culinare, dar îl va avea ca ajutor pe artistul Speak care s-a declarat nerăbdător cu privire la noua provocare. Speak nu va fi doar coprezentator în „Chefi la cuțite” 2021, dar va intra și pielea unui personaj care satisfice curiozitățile celor care urmăresc show-ul.

Foto – Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter