Celia, probleme serioase înainte de a naște: „Sarcina pune presiune pe inimă. Am făcut o intervenție pe viu!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 21 ianuarie 2022, 13:07

Cântăreața Celia, însărcinată în șapte luni și jumătate, se confruntă cu o serie de probleme de sănătate care i-ar putea provoca o naștere înainte de termen. Artista a mărturisit recent că a fost nevoită să meargă la medic pentru o “intervenție aproape pe viu”, dar, din fericire, a răspuns cu bine tratamentului oferit de doctori și acum se simte mai bine. Cu toate acestea, Celia își face griji pentru fetița pe care urmează să o aducă pe lume, spunând că din cauza problemelor de sănătate din ultima vreme există riscul să nască prematur.

Au fost nişte probleme care mi-au dat nişte dureri îngrozitoare. A trebuit să fac o intervenţie aproape pe viu. Sarcina pune presiune pe inimă, dar, cu ajutorul lui Dumnezeu, totul o să fie bine. Răspund foarte bine la tratament şi nu e doza atât de mare încât să-mi fie teamă, plus că am început tratamentul doar din al treilea trimestru.

Se poate întâmpla să nasc mai devreme, dar eu cred că, cu starea mea de spirit şi cu Dumnezeu aproape, voi merge până la final, că mai sunt cinci săptămâni. Sper ca aceste probleme să pot să le remediez după, să nu fie ceva pe care să-l port o viaţă întreagă – a spus Celia, la Antena Stars.

Citeşte şi: Kate Middleton a purtat cercei în valoare de 13 lei la primul eveniment public al anului

Citeşte şi: Gina Pistol a mărturisit că s-a îngrășat 27 kg în timpul sarcinii. Ce greutate are acum

Citeşte şi: Andreea Marin este din nou la dietă. A slăbit 3 kg în 7 zile

Citeşte şi: Sinead O’Connor, apariție șocantă la funeraliile fiului său

Chiar la sfârșitul lu 2021, Celia a făcut COVID-19 pentru a doua oară. Artista s-a infectat cu SARS-CoV-2 și în primăvara anului trecut, iar atunci toată familia ei a avut COVID-19. De data aceasta, la a doua infectare, soțul Celiei, Ardeli Ancuța, și băiețelul lor, Angelo, nu s-au mai îmbolnăvit.

Am fost pe la Revelion și trebuia să mă duc la mami. Eu pe mami era s-o pierd din cauza Covidului, anul trecut, când am avut toată familia… Am văzut că-mi curge un pic nasul. N-am avut niciun fel de simptom, nicio durere, absolut nimic. Trebuia să mă duc la mami ca să meargă Angelo (n.r. fiul ei) la ziua unui băiețel, acolo, la Deva. Și zic «hai să-mi fac un test», am unele foarte bune…

Dumnezeule, din prima când l-am făcut, două linii atât de clare… Iar aia roșie… Era așa de închisă, spre vișiniu. Mi-am zis: „Ce mă fac?” Un pic, dar un pic m-am panicat! Dar am avut un feeling, așa, că o să treacă repede. Dar mă gândeam: „Sunt însărcinată, n-am voie să fac niciun tratament”, aici îmi era stresul, a mărturisit Celia pentru cancan.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter