Ce superstaruri au fost hărțuite în școală

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Vineri, 14 decembrie 2018, 16:45
Și vedetele au fost victimele bullying-ului! Cu toții ne-am confruntat, sub o formă sau alta, cu astfel de conflicte cu colegii de școală. Celebritățile precum: Rihanna, Kate Middleton, Eminem, Lady Gaga, Ed Sheeran sau Justin Timberlake nu s-au ferit să vorbească despre asta și să tragă un semnal de alarmă.

Rihanna

Rihanna

Rihanna a avut de suferit în școală din cauza aspectului fizic: „Nu știu ce aveau cu mine, dar se luau de mine cât am fost în școală. La început a fost pielea, care era mai deschisă decât a celorlalți colegi, apoi, după ce am crescut, sânii au fost cauza”, declara Rihanna în anul 2013.

Kate Middleton

Kate Middleton

Copiii se luau de Kate Middleton deoarece era cunoscută. La nunta cu Prințul William, cuplul i-a îndemnat pe invitați să doneze către fundația BeatBullying.

Lady Gaga

Lady Gaga

„Se luau de mine, îmi spunau că sunt urâtă, că am nasul mare, că am un râs ciudat, că îmi plăcea să cânt. Mă făceau în fel și chip, de multe ori nici nu mai voiam să mai merg la școală”, a declarat Lady Gaga.

Ed Sheeran

Ed Sheeran

Jignirile adresate în copilările lui Ed Sheeran l-au făcut pe artist să urască școala! Roșcovan, timid , urâțel, bâlbâit, băiatul cu chitară…aceste caracteristici i-au adus o mulțime de comentarii răutăcioase lui Ed Sheeran în copilărie.

Justin Timberlake

Justin Timberlake

„Pentru că eram diferit, mă numeau ciudat, îmi adresau cuvinte pe care nu pot să le spun la TV. Din fericire, mama m-a învățat că nu e un lucru rău să fii diferit, din contră”, a povestit artistul în anul 2015.

Sursă foto: Hepta.ro, 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter