Ce surori frumoase are Lidia Buble! Artista are 4 surori și 6 frați

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 22 noiembrie 2021, 12:38

Lidia Buble (28 de ani) provine dintr-o familie numeroasă, având alți 10 frați și surori. Solista are 4 surori, Dana, Estera, Diana și Lorena, și 6 frați, Simion, Corneliu, Beniamin, Daniel, Iosif și Elisei. După revenirea de la filmările competiției Asia Express, unde a făcut echipă cu sora ei, Estera, familia Buble s-a reunit în formulă completă.

Ce surori frumoase are Lidia Buble! Artista are 4 surori și 6 frați

„Se întâmplă foarte rar să ne întâlnim cu toții, așa că o să profit din plin”, mărturisea artista înainte de a ajunge la Deva, orașul ei natal. Recent, Lidia a postat pe Instagram mai multe fotografii alături de surorile ei. În dreptul imaginilor, cântăreața a scris: „AȘA ARATĂ FERICIREA! ❤️”. Imaginile le găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Superbele Buble!; Waaaa, o familie absolut minunată!; Ce frumoase sunteți! Cu adevărat o familie binecuvântată!; Nu este nimic mai frumos decât o familie unită!; Superbă familie aveți; Toate perfecte!!!; Toate frumoase ca mama!; Ce frumoase sunteți! M-ați emoționat până la lacrimi”, au fost doar câteva dintre comentariile postării.

„Suntem 11 cu toții. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse.

Citește și:

Lidia Buble și sora ei, Estera, despre Asia Express: „Toată lumea își bate joc de tine”

Lidia Buble, schimbare îndrăzneață de look după încheierea filmărilor pentru Asia Express

Lidia Buble, cea mai bine plătită concurentă Asia Express. Cât câștigă artista

Am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun și de Paște era ceva de vis. Ne costumam în Iosif și Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama”, declara artista în urmă cu ceva timp, pentru Click!. „Îmi amintesc că atunci când ne duceam la cules de mere sau de cartofi, la țară, mergeam toți 13 cu o Dacia 1310, iar lumea se uita la noi ca la urs.

Nu încăpeam, dar ne îngrămădeam cum puteam, iar mama era nevoită să ne pună pe mine și pe fratele meu între picioarele ei, atunci când era Poliție. Culmea e că tot ne trăgeau pe dreapta, însă tata scăpa mereu de amendă”, mai spunea Lidia în trecut.

„Sunt foarte mândră de frații mei! Sunt extrem de talentați și… adevărul este că trei dintre ei sunt chiar mai talentați decât mine. Cântă mai bine! Este vorba despre Elisei, Diana și Lorena. Ei iau lecții de canto, dar cântă și la instrumente muzicale. Lorena, cea mai mică, este și cea mai talentată din familie. De întâlnit, cu toții, ne întâlnim când apucăm”, mai povestea Lidia la începutul carierei.

Foto: Instgram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter