Ce spunea Anca Țurcașiu în urmă cu doar 10 zile despre căsnicia sa

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 21 iulie 2020, 14:54
Anca Țurcașiu a acordat un interviu cu ocazia împlinirii a 22 de ani de căsnicie, în urmă cu doar 10 zile. Se pare că actrița a ascuns foarte bine problemele conjugale, de fapt le-a ascuns până în ultima clipă, ca și cum ar fi sperat într-o rezolvare.

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au divorțat, iar vestea, dată de actriță printr-un mesaj tulburător pe contul de socializare, este cu atât mai șocantă cu cât în urmă cu doar 10 zile, pe data de 11 iulie, Anca dezvăluia care este secretul mariajului său de lungă durată și sărbătorea împlinirea a 22 de ani de când a ajuns la altar cu medicul stomatolog, Cristian Georgescu, cel cu care, de altfel, are și un băiat în vârstă de 20 de ani.

Anca Țurcașiu a punctat atunci că unele mariaje nu funcționează pentru că oamenii renunță la luptă prea ușor: “Nu știu cum au trecut acești ani. Au trecut frumos și repede. Nu am stat să numărăm niciodată, doar am trăit clipa, cum s-ar spune. E bine, e frumos, faptul că treci alături de omul pe care ți l-ai dorit alături prin viață și-l păstrezi acolo, e minunat. E foarte ușor să renunți la o relație, mult mai ușor decât să o păstrezi.

Citește și –  De ce a divorțat Anca Țurcașiu? Prima declarație a fostului soț

Se muncește mult într-o relație, dar ne iubim. Trăim clipa și nu ne gândim la altceva., – a declarat Anca Țurcașiu, pe 11 iulie, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Citește și – Mirela Vaida, în patul lui Cristian Georgescu, fostul soț al Ancăi Țurcașiu

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter