Cine a câștigat finala Te cunosc de undeva 2022 și marele premiu de la Antena 1. S-au aflat învingătorii sezonului 18

De Mihaela Uretu, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 decembrie 2022, 18:59

Cine a câștigat finala Te cunosc de undeva 2022. Numele câștigătorilor sezonului 10 au fost dezvăluite înainte de marea finală de la Antena 1. Cel de-al optsprezecelea sezon al show-ului transformărilor de la Antena 1 și-a desemnat câștigătorii, iar identitatea lor a fost făcută publică de pagina de Instagram Viperere Vesele. WRS și Emilian au câștigat marele premiu în valoare de 15.000 de euro, care va fi donat în totalitate unei familii cu nevoi.

Cel de-al 18-lea sezon al show-ului transformărilor ajunge la final. Finala Te cunosc de undeva are loc sâmbătă, 17 decembrie, însă numele câștigătorilor s-a aflat cu câteva zile înainte. Potrivit contului anonim de Instagram Viperele Vesele, Wrs și Emilian au fost favoriții juriului.

Cine a câștigat finala Te cunosc de undeva. WRS și Emilian, favoriți în marea finală

Finala Te cunosc de undeva 2022. Connect-R și Shift, JO și Liviu Teodorescu, Wrs și Emilian, Emi și Cuza sunt cele patru cupluri de artiști care au ajuns în marea finală a show-ului prezentat de Alina Pușcaș și Pepe. Fostul reprezentant al României la Eurovision 2022, care a impresionat publicul cu melodia „Hola, mi bebebe”, a făcut o echipă excepțională cu Emilian. Cei doi și-au luat rolurile în serios și au făcut un adevărat show la „Te Cunosc de Undeva”, astfel că în ultima ediție a acestui sezon, jurații și ceilalți concurenți au considerat că Wrs și Emilian merită să fie desemnați marii învingători.

Cine a concurat în sezonul 18 Te Cunosc de Undeva

Connect-R și Shift, Feli și Nicolai Tand, Jo și Liviu Teodorescu, Eliza și Cosmin Natanticu, Emilian și WRS, Rona Hartner și Johny Romano, Sore și Emma de la ZU şi Emi și Cuza au fost cele opt cupluri de artiști care au intrat în jocul transformărilor și au făcut show pe scena de la „Te cunosc de undeva” sezonul 18. Sezonul acesta a venit și cu o premieră. Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului, a revenit în emisiune din postura de host „Te cunosc de undeva” After Party. 

Finala Te cunosc de undeva 2022. Cine este Wrs

WRS, pe numele lui real Andrei Ursu, a reprezentat România la Eurovision în anul 2022 cu piesa ”Llamame”. Tânărul are doar 29 de ani, iar înainte a fost dansator. Wrs a colaborat cu nume mari din industria muzicală din România, printre care Antonia, Inna și Ruby.

Finala Te cunosc de undeva 2022. Cine este Emilian

Emilian Mihai Nechifor nu este la prima participare într-un show de la Antena 1. Potrivit celor de la Fanatik, tânărul a mai participat în trecut la sezonul 6 X Factor România, acolo unde a reușit să-i impresioneze pe jurați. Acum, tânărul în vârstă de 26 de ani s-a lansat pe piață cu mai multe melodii, având și câteva colaborări de succes cu alți artiști, printre care și Theo Rose și Connect-R.

Lista câștigătorilor celor 18 sezoane Te cunosc de undeva

Primul sezon al emisiunii care a debutat în 2012 a fost câștigat de către CRBL. Acesta a fost urmat de Jorje, Pepe ( 2 sezoane), Alex Velea, Maria Buză, Cezar Ouatu, Florin Ristei, Liviu Teodorescu, Șerban Copoț, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu și Alin Pascal.

În 2018, Barbara a câștigat sezonul cu numărului 13. În anul următor, trofeul a fost câștigat de Bella Santiago. Cele două au fost urmate de Ami și Adriana Trandafir & Romică Țociu.

Sezonul 17 al emisiunii a fost câștigat de Emi și Cuza de la Noaptea Târziu, care au pus în scenă un moment ca un elogiu: Robbie Williams – “My Way”. Alina Pușcaș și Pepe le-au înmânat trofeul „Te Cunosc de Undeva” și marele premiu în valoare de 15.000 de euro, care a fost donat în totalitate unei familii cu nevoi. Sezonul din 2022 este câștigat, conform sursei mai sus menționată, de WRS și Emilian.

Sursa Foto: Antena 1/ Captură Youtube Te Cunosc de Undeva


Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter