Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil la Antena 1

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 11 aprilie 2019, 19:23
Răzvan și Dani sunt cele mai îndrăgite apariții de pe micul ecran la primele ore ale dimineții. Haioși și carismatici, cei doi formează o echipă perfectă și reușesc de fiecare dată să transmită buna dispoziția și dincolo de micile ecrane.

Răzvan și Dani sunt destul de discreți când vine vorba de viața personală, cu toate că, mai în glumă, mai în serios, mai scapă câte un detaliu la TV. Ei bine, dacă abordează viața profesională, atunci aceștia pot vorbi despre orice, mai puțin despre salariu, care, firește, este confidențial. Cu toate acestea, remunerația primită de cei doi prezentatori ai matinalului Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1 pentru munca prestată nu este deloc de neglijat.

Conform cancan.ro, care citează eva.ro, atât Dani Oțil, cât și Răzvan Simion ar avea fiecare un salariu lunar de aproximativ 10.000 de euro fiecare. Și cireașa de pe tort este că… această sumă era vehiculată cu câțiva ani în urmă, aspect care ne face să credem că în prezent nu este exclus ca salariul lunar care le intră în buzunare să fie mai mare.

Pe lângă sumele cu care sunt plătiți cei doi haioși prezentatori, matinalul le-a adus și alte surprize plăcute. Astfel, Răzvan Simion trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Lidia Buble, artista pe care a cunoscut-o întocmai în studioul emisiunii, iar Dani Oțil și-a prezentat actuala iubită, chiar dacă în mod indirect, în același platou al emisiunii.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter