Ce s-a întâmplat cu fiul Simonei Gherghe? „M-am speriat foarte tare”

De Unica.ro, pe

Simona Gherghe (42 de ani) și soțul ei Răzvan Săndulescu s-au căsătorit civil în anul 2017. Împreună au doi copii, o fiică și un fiu, Ana Georgiana (3 ani) și Vlad Ioan (1 an). Recent, în mediul online, prezentatoarea TV a vorbit despre un incident foarte neplăcut.

Ce s-a întâmplat cu fiul Simonei Gherghe? „M-am speriat foarte tare”

„Vreau să vă povestesc ce am pățit pentru că m-am speriat foarte tare. În timp ce alerga cu Ana, Vlad a căzut cu fața de parchet și și-a spart un dințișor. A fost cumplit, pentru că m-am speriat foarte tare.

E dințișorul lui de lapte. Abia îl are de câteva luni. Și în noaptea aceea nici nu cred că am dormit o oră legată, că mă frământau o mulțime de gânduri. Mă gândeam să nu-l doară”, a dezvăluit prezentatoarea.

„Am fost cu el la medic și lucrurile stau bine. Trebuie doar să revenim peste o lună la control”, a mai spus Simona Gherghe. Prezentatoarea TV și-a dorit să vorbească despre acest incident nefericit pentru a liniști mămicile care au trecut prin așa ceva.

Cum se înțeleg copiii prezentatoarei TV?

„Îmi vine să râd, când îmi amintesc de primele luni cu ei doi. N-aș fi crezut că vor fi și momente cu atâta iubire. Ana a fost extrem de geloasă, când s-a născut Vlad. Iar eu plângeam în hohote, neputincioasă că nu-i puteam alina suferința.

Își acoperea ochișorii cu mâinile, de fiecare dată când îl vedea la sânul meu. Iar eu mă simțeam vinovată… Am înțeles, mai târziu, cât de greu i-a fost să îl accepte, să vadă că ea e la fel de iubită, că Vlad nu i-a luat locul în inimile noastre.

Acum, știe că mami are „două inimi” și că îi iubește în mod egal pe puii ei. Și zău că-mi dau lacrimile, de fiecare dată când îi văd așa. Pentru că știu că se iubesc, se caută, că au nevoie unul de altul.

Că pentru ei, viața așa e: împreună! Iar pentru mine, cel mai frumos lucru pe pământul ăsta e să fiu #mamădedoi ♥️”, a scris vedeta recent în mediul online în dreptul unei fotografii în care Ana și Vlad se îmbrățișează.

Foto: Instagram

Citește și:

Daniela Gyorfi, cadou inedit pentru ziua de naștere a soțului ei, George Tal

Alex Velea și Antonia au avut COVID-19: „Am fost din ăia care la început nu au crezut”

Caroline Wozniacki este însărcinată cu primul ei copil! Fetiță sau băiețel?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter