Ce relație este între Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu: „Suntem mai mult decât prieteni!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 22 octombrie 2021, 15:46

Raluca Bădulescu (46 de ani) a vorbit recent despre relația pe care o are cu designerul vestimentar Cătălin Botezatu (54 de ani). Despre cei doi jurați de la “Bravo, ai stil!” s-a zvonit în trecut că ar fi mai mult decât amici, pentru că sunt adesea văzuți împreună, activând în același domeniu.

Adevărul este că există într-adevăr o relație specială între Raluca și Cătălin, ei fiind înrudiți. Botezatu este nașul fiului Ralucăi, Alex (18 ani).

“Sunt mai mult decât prietenă cu Cătălin Botezatu, este familia mea, este nașul copilului meu, pentru el aș merge până la sfârșitul lumii și înapoi; așa cum el a făcut pentru mine lucuri importante de miliarde de ori, la fel aș face și eu pentru el”, a mărturisit vedeta de la Kanal D, pentru impact.ro.

Alex este rodul iubirii dintre Raluca Bădulescu și fostul soț, manechinul Vali Pungă. Cei doi s-au despărțit în urmă cu câțiva ani, dar au rămas în relații extraordinare și se văd foarte des.

Citeşte şi: Raluca Bădulescu:”Mănânc orice! Nu țin regim”. Cum de nu se îngrașă niciun gram deși nu-și refuză nicio poftă

Citeşte întreaga ştire: Reteța cu care Andreea Ibacka l-a impresionat pe Cabral: „A lins și farfuria de-a tocit smalțul!”


Citeşte şi: Exclusiv! Denise Rifai, cu toate cărțile pe masă în Unica de noiembrie: „Sper ca publicul să perceapă și acea latură sensibilă a mea”

Citeşte şi: Fiica Andreei Marin, Violeta, apariție rară la televizor: „Sunt foarte mândră de mama”

“Sunt în relații extraordinare cu fostul soț, face și el parte din familia noastră mare. Ne-am înțeles foarte bine, nu am avut certuri. Motivele despărții noastre au fost de date de faptul că el voia să își urmeze cariera în modelling, în străinătate, iar eu la vremea respectivă nu eram pregătită să fac pasul ăsta…

Am împlinit 15 ani de dragoste, de iubire, de căsnicie, de viață cu Florin. Sunt o norocoasă, am o minune de soț, sunt o răsfățată, are grijă să nu îmi lipsească nimic. Secretul relației stă în înțelepciunea partenerilor de a se respecta, de a se înțelege unul pe celălalt”, a adăugat Raluca.

Raluca și Cătălin Botezatu s-au întâlnit în 2004, la o prezentare de modă, iar  prietenia dintre ei durează de atunci.

”Ne-am cunoscut la o prezentare de modă prin 2004. El e regele meu soare. Când l-am cunoscut, eram emoționată, terminată. Între noi s-a închegat nu o prietenie, o familie. El e nașul copilului nostru, este nașul lui Alex și suntem nedespărțiți de 18 ani de zile. Nu există zi fără să vorbim la telefon, dacă este plecat, nu există zi fără să ne vedem, dacă este aici. Pur și simplu suntem tot timpul împreună. În afară că este superb, fizic, că este un designer extraordinar, omul Cătălin Botezatu este o minune”, a povesit jurata de la “Bravo, ai stil!”, într-un interviu mai vechi.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter