O concurentă de la „Bravo, ai stil!”, atrasă de Maurice Munteanu: „E sexy. Abia aștept să repir același aer ca el” / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 03 aprilie 2023, 13:05

O concurentă de la „Bravo, ai stil!” l-a șocat pe Maurice Munteanu chiar dinainte ca show-ul de pe Kanal D2 să înceapă. Tânăra a declarat că îl consideră pe jurat drept „foarte sexy”.

Noul sezon al emisiunii prezentate de Ilinca Vandici a început în forță, 10 tinere fiind pregătite să cucerească juriul cu ținutele și stilul lor. Doar că, una dintre concurente a uimit din prima, dar prin prisma declarațiilor făcute.

Concurentă de la „Bravo, ai stil”, pasiune ascunsă pentru Maurice Munteanu

Imediat după prima defilare pe podium, Iris, a recunoscut că îl place foarte mult pe Maurice Munteanu, pe care îl consideră a fi bărbatul ideal.

Inițial, tânăra a fost dată în vileag de către Ilinca Vandici, care a citat-o: „Am o slăbiciune și o atracție fizică față de Maurice”.

„Abia aștept să respir același aer cu el”, a mai spus Iris înainte de începerea emisiunii.

Citește și: Ilinca Vandici i-a asigurat viitorul fiului. Prezentatoarea „Bravo, ai stil!”: „Zian are un cont de economii la care va avea acces la 18 ani” / Exclusiv

„Au!”, a exclamat, uimit, Maurice Munteanu.

Văzând că nu mai are cale de întoarcere, Iris a recunoscut că, pentru ea, Maurice Munteanu este cel mai sexy bărbat din showbiz-ul autohton.

„Măi, mi se pare foarte sexi el ca fler, ca tot, nu știu. Mi se pare că este unul dintre cei mai sexi bărbați din showbiz-ul românesc”, a spus concurenta.

Mai mult, se pare că Iris consideră că juratul de la „Bravo, ai stil” este bărbatul perfect pentru ea.

Citește și: Cine sunt cele 10 concurente care participă la “Bravo, ai stil!”, la Kanal D2

„Maurice este feblețea mea”

Întrebată de Ilinca Vandici „cum este să respiri același aer cu el?”, concurenta a răspuns: „Haide că a fost puțin exagerat de dragul… Nu, Maurice este feblețea mea din toate punctele de vedere”.

„Îmi place de el de la ultimul fir de păr din cap până la vârful pantofilor. Și asta am moștenit-o de la mami, atracția pentru Maurice”, a mai spus Iris.

Citește și: EXCLUSIV! Gina Chirilă, despre „Bravo ai stil! Celebrities”: de cine îi este dor și s-ar mai întoarce?

Citește și: Alexandra Ungureanu, în lacrimi pe platoul de la „Bravo, ai stil!”. Ce a impresionat-o pe artistă

Astfel, concurenta a dezvăluit că și mamei ei îi place de Maurice Munteanu.

„Da, doamne, de când a aflat că am fost acceptată la casting, mă bombardează cu link-uri ”vezi că lui Maurice nu-i place tutul, vezi că…, etc”. Și i-am zis ”vezi că dacă mai continui în felul ăsta, îți dau bloc la numărul de telefon, că nu mai pot”, a povestit Iris.

Îndrăzneața Iris are 24 de ani și este din Baia Mare, însă de 6 ani locuiește la Cluj. Concurenta care a reușit să îl uimească pe Maurice Munteanu este studentă la master, la Universitatea de Arte și Design, specializarea Modă Design vestimentar.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Iris de la „Bravo, ai stil”

Sursă foto: Captură video, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter