Ce relație are Carmen Grebenișan, de la Survivor România, cu soacra ei: “Nici nu mă așteptam la așa ceva vreodată” / Exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 10 ianuarie 2023, 15:49

Carmen Grebenișan, una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut  și antreprenoare, a decis să pună în stand by planurile legate de nuntă și să își testeze limitele la Survivor 2023, reality show-ul fenomen care a avut premiera aseară la Pro TV. În exclusivitate pentru Unica.ro, Faimoasa de la Survivor 2023 a vorbit deschis despre relația pe care o are cu părinții soțului, dar și dacă în viața de zi cu zi răspunde la apelativul de “doamna Militaru”, având în vedere că toată lumea o știe drept Carmen Grebenișan.

Carmen Grebenișan și-a oficializat relația cu Alex Militaru în vara lui 2021, când amândoi au semnat actele la Primăria Sectorului 2.

Ce relație are Carmen Grebenișan cu soacra și ce spune despre soțul ei: “Știam clar că o să fim împreună”

Carmen Grebenișan și Alex Militaru au făcut marele pas după doi ani de relație, însă se știau de mai multă vreme, întrucât aveau prieteni comuni și așa au ajuns unul în atenția celuilalt.

“Mi-am dat seama de prima oară când l-am văzut, am avut o chimie pe care nu puteai să o explici în niciun fel,  chiar nu aveam cum să-mi explic ce se întâmplă, dar știam clar că o să fim împreună la un moment dat, deși s-a întâmplat după trei ani după ce ne-am cunoscut”, a declarat, în exclusivitate pentru Unica.ro, Carmen Grebenișan despre impactul pe care l-a avut Alex asupra ei.

Citește și:  Ce buget alocă lunar Carmen Grebenișan pentru cheltuielile fixe: “Mi-a luat de pe cap o mare parte din anxietate”/ Exclusiv

Ulterior, Carmen a aflat că prezența ei nu l-a lăsat indiferent pe viitorul ei soț. Niciunul nu și-a dorit, la acea vreme, să afle mai multe despre celălalt. Însă destinul le-a intersectat drumurile de mai multe ori, până când Alex Militaru s-a hotărât să aibă inițiativa.

Faimoasa de la Survivor România: “Sunt genul care nu face niciodată primul pas, nu-mi place”

“Sunt genul care nu face niciodată primul pas, nu-mi place. Cred că ne-am înțeles din priviri, nu știu. A fost o chestie la nivel energetic, o chimie. Ne-am zâmbit și cam atât, nu am continuat discuția, dar s-a simțit o energie între noi, pe care credeam că e doar de partea mea, dar ulterior am aflat că apoi a fost și de cealaltă parte. De atunci noi ne-am mai întâlnit, am fost în grupuri relativ comune, în cluburi ne vedeam dar nu eram apropiați, doar mă făcea să râd mereu. Oricum el face să râdă pe toată lumea. El a făcut primul pas”, a mai povestit, pentru Unica.ro, Carmen Grebenișan.

Ce relație are Carmen Grebenișan, de la Survivor România, cu soacra ei: “Nici nu mă așteptam la așa ceva vreodată” / Exclusiv

Cum se înțelege Carmen Grebenișan cu părinții soțului ei

Carmen Grebenișan și-a luat viața în piept de când a devenit majoră.

“Locuiesc separat de la 18 ani, nu am mai stat cu părinții mei, sunt plecați din țară, locuiesc în Londra și părinții lui Alex sunt la Slatina și se înțeleg de zici că au fost prieteni de o viață, așa de bine se înțeleg ei între ei, noi cu ei, eu cu ai lui Alex, ai mei cu ai lui Alex, nici nu mă așteptam la așa ceva vreodată”, a povestit Faimoasa de la Survivor despre relația cu familia soțului ei.

„Mama mă sună și zice: ‘Te rog, sună-ți soacra că așa ceva tu nu ai mai prins în viața ta'”

În plus, doamna Grebenișan și-a sfătuit fiica să îi acorde o atenție specială doamnei Militaru. Se pare că mama soțului ei a privit-o pe Carmen mai degrabă ca pe o fiică decât ca pe o noră. “Doamne, mama mă sună și zice: “Te rog, sună-ți soacra că așa ceva tu nu ai mai prins în viața ta, nu o să mai prinzi o femeie așa de bună, care te iubește așa de mult!” Mama îmi zice să o sun pe soacra mea mai des, să mă ocup de ea, să îi cumpăr cadouri.

O surprind cu cadouri, cu haine nu cred că e cazul,  pentru că nu e genul  de om așa pe zona asta de fashion, dar cu cadouri micuțe îi place foarte mult”, ne-a povestit ea despre sfaturile pe care i le-a dat mama sa și pe care le-a pus în practică în ceea ce privește relația cu soacra.

Ce relație are Carmen Grebenișan, de la Survivor România, cu soacra ei: “Nici nu mă așteptam la așa ceva vreodată” / Exclusiv

Citește și:  Carmen Grebenișan îi ia partea Deliei în decizia de a nu face un copil. „Eu gândesc la fel ca ea!”

Și-a făcut socrii celebri pe Instagram

Având în vedere că are o comunitate impresionantă în online, o fotografie cu părinții lui Alex Militaru nu a avut cum să treacă neobservată de urmăritorii ei.

“A fost foarte interesant că după ce i-am postat eu o dată pe Instagram, ei au fost într-un magazin mare și i-a oprit cineva să le zică: “Sunteți socrii lui Carmen!” Și ei nu au înțeles ce se întâmplă, pentru că nu sunt obișnuiți deloc, mai ales că ei nu au niciun cont cu poze, nu au știut de unde i-a luat lumea și s-au speriat puțin”, a mai spus influencerul.

Care este numele lui Carmen Grebenișan în buletin

Faimoasa de la Survivor a decis ca după căsătorie să își schimbe numele în acte. Cum era de așteptat, în spațiul public a ales să își păstreze numele de fată, pentru a preîntâmpina eventuale confuzii. “În acte am luat numele soțului, în viața reală sunt tot Carmen Grebenișan pentru că până la urmă am creat un brand în jurul acestui nume. Și nici nu mă deranjează, sunt ok cu oricare din nume. În viața de zi cu zi sunt doamna Militaru, m-am obișnuit și îmi place”, a mai spus Carmen Grebenișan pentru Unica.ro.

Sursa foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter