Ce note a luat Lidia Buble la BAC. Artista a fost la limită!

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 27 iulie 2020, 15:57
Lidia Buble, una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi, ține ascuns un mare secret. Cântăreața a fost la un pas să pice examenul de Bacalaureat.

Lidia Buble face parte dintr-o familie cu mulți copii și din cauza neajunsurilor financiare, artista a fost nevoită să muncească în timpul alocat studiului, iar rezultatele s-au văzut la examenul de absolvire a liceului, când artista a fost la un pas să-l piardă. Astfel, artista abia a obținut media de promovare, nota finală fiind 6.01. Conform cancan.ro, Lidia Buble a obținut la limba română doar nota 5,55, la istorie nota 5,3, și marele său noroc a fost nota la georgrafie, acolo unde a obținut 7,2!

Lidia Buble, în vârstă de 27 de ani, nu și-a mai continuat studiile, rămânând doar cu cele 12 clase absolvite și cu diploma de Bacalaureat.

Citește și – Adelina Pestrițu, în costum de baie la piscină. Cum s-a pozat vedeta

Lidia Buble a dezvăluit mai demult că în adolescență, pentru a se întreține, a fost nevoită să muncească ca femeie de serviciu, dar și spălător de vase în orașul său natal, în Deva. Iată că toate aceste experiențe s-au dovedit a fi în beneficiul său, ambiționând-o să evolueze, iar astăzi este unul dintre cei mai bine cotați artiști din România, ajungând șa venituri anuale de peste 40.000 de euro.

Citește și – Adevărul despre relația Andreei Bălan cu Tiberiu Argint. Sunt sau nu sunt împreună?

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter