Ce meserie a avut Antonia înainte de a fi cântăreață

De Oana Savin, pe
Înainte de a cunoaște succesul din postura de cântăreță, Antonia a avut o altă meserie pe care artista o făcea destul de bine.

Se pare că înainte de aveni în România, pe vremea când locuia în America Antonia a lucrat ca babysitter și era foaerte apreciată de părinții copiilor de care avea grijă.

Se băteau părinţii din cartier pe ea ca să stea cu copiii lor. Pentru că, după ce copiii mâncau şi adormeau, ca să nu se plictisească, Antonia le strângea jucăriile, spăla vasele, făcea ordine. Normal că toţi o solicitau! Şi făcea 10 dolari pe oră! Eu îi puneam deoparte, într-un cont”, a povestit mama Antoniei, Denise Iacobescu, citată de Business Magazin.

Citește și: Antonia, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată: blondă!

Venitul artistei a crescut considerabil în momentul în care a devenit model.

Apoi, când făcea modelling, era plătită cu 1.000-1.200 cde dolari. Iar la 18 ani avea în cont 12.000 de dolari pe care i-a folosit când s-a întors în România”, a mai spus mama Antoniei.

Acum, Antonia este una dintre cele mai bogate vedete din România. Pe lângă concertele susținute, ea mai are venituri din reclame, emisiuni și din promovarea unei linii de haine. Antonia se află într-o relație cu Alex Velea cu care are doi copii, Akim și Dominic. Din căsnicia cu Vincenzo Castellano, ea mai are o fetiță, Maya Rosaria.

Citește și: Antonia, în Top 100 cele mai frumoase femei din lume. Iată pe ce loc fruntaș s-a clasat artista!

Sursă Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter