Cum arată Antonia fără make-up. Artista s-a fotografiat naturală: „Cea mai frumoasă din postura BIO”

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 30 martie 2023, 15:42

Antonia este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase femei din lumea mondenă autohtonă. Iubita lui Alex Velea își surprinde mereu urmăritorii de pe rețelele de socializare, pozând în diverse ipostaze sexy.

Însă, de data aceasta, artista a ales să se prezinte așa cum a lăsat-o mama natură, fără să poarte niciun pic de make-up.

Cum arată Antonia fără make-up

Cu niște ochi albaștri care pot hipnotiza pe oricine și un trup de invidiat, Antonia își cunoaște atuurile și se bucură din plin de complimentele pe care le primește zilnic de la milioanele de urmăritori de pe Instagram.

În ultima perioadă, artista și-a „răsfățat” fanii cu fotografii sexy care au încins spiritele pe internet.

Citește și: Antonia, confesiuni despre viață, muzică și apartenența la România: „Mă ia anxietatea, devin timidă”

Totuși, de data aceasta, cântăreața a ales să posteze câteva imagini, puțin mai diferite: unele în care apare naturală, fără machiaj.

„Buna, sunt Antonia”, a scris artista în mesjaul care a însoțit fotografiile postate în mediul online.

La scurt timp, admiratorii artistei au început să îi lase diferite comentarii în care i-au spus că este mult mai frumoasă naturală decât machiată.

Citește și: Antonia, dezvăluiri despre cei trei copii. Ce drum vor să urmeze în viață Maya, Akim și Dominic: „O să joace într-un film” / Video

„Cea mai frumoasă din postura BIO”, „Îți stă mai bine naturală”, „Cea mai frumoasă”, „Ești superbă”, sunt doar câteva din complimentele primite de Antonia.

De ce refuză artista să apară în emisiuni televizate

Nu este doar o femeie frumoasă, ci și o artistă de succes și acum și actriță, după ce a debutat pe marele ecran în filmul „Haita în acțiune”.

Totuși, Antonia evită să apară în televiziuni televizate sau în podcasturi, după ce lumea a criticat-o pentru felul în care vorbește.

Citește și: Cum a ajuns Antonia să joace în comedia Haita a lui BRomania: „Alex mă susține, copiii sunt încântați!”

Citește și: De ce și-au dat Antonia și Alex Velea copiii la școală privată: „Învață lucruri într-un mod plăcut” / Interviu exclusiv

„Am multe de spus și mi-aș dori să mă exprim mai des, dar e evident că în engleză îmi este cel mai ușor. În limba română însă mă blochez, de aceea nu vreau să merg la TV, în podcasturi, simt că nu mă voi exprima corect, mă ia anxietatea, devin timidă. Această reacție vine din traume, din tot ce mi s-a spus până acum ”ești proastă, nu știi sa vorbești. De multe ori îmi spun, cine vrea să mă înțeleagă, o va face, cine vrea doar să haterească, tot o va face”, a explicat Antonia într-o postare pe rețelele de socializare.

Pe de altă parte, Antonia este o femeie împlinită. Iubitul ei, Alex Velea, o iubește și o răsfață zilnic, iar cei trei copii ai ei o face să vadă viața altfel.

Invitată în podcastul lui Horia Brenciu, „Lucruri Simple”, artista a dezvăluit că Velea este un tată amuzant, care se joacă în fiecare zi cu cei mici.

De asemenea, ea a spus că artistul este partenerul ideal pentru că îi aduce mereu zâmbetul pe buze.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată Antonia fără machiaj

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter