Antonia dezvăluie de ce ea și Alex Velea nu s-au căsătorit: „Nu actul în sine a fost esențial pentru noi, ci să avem o familie” / Exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 12 aprilie 2023, 14:51

Antonia și Alex Velea au demonstrat că întâlnirea lor din urmă cu aproape 11 ani a fost de bun augur. Cei doi au reușit să își întemeieze o familie, sunt părinții a doi băieți, Akim și Dominic, iar Maya, fiica artistei din căsătoria cu italianul Vicenzo Castellano se simte bine alături de frații ei și de Alex, care o tratează ca și pe copilul său, ceea ce o bucură pe Antonia. Deși multă lume se aștepta ca după finalizarea divorțului Antoniei, în 2020, cântăreața să își oficilizeze relația cu Alex Velea, acest lucru nu s-a întâmplat. Pandemia și agenda plină s-au numărat printre factorii care au schimbat lucrurile, însă, artista a dezvăluit, în exclusivitate pentru UNICA.ro, că pentru ei a fost mai important să aibă o familie, decât să ajungă la Starea Civilă.

Antonia a povestit pentru UNICA.ro că toți cei trei copii au înclinații artistice. Akim și Dominic sunt talentați pe partea muzicală și fac cursuri de actorie, iar Maya vrea să se devină actriță. La rândul ei, Antonia și-a valorificat talentul în filmul “Haita de acțiune”, unde o interpretează cu succes pe polițista Oli.

Antonia dezvăluie de ce ea și Alex Velea nu s-au căsătorit

Antonia ne-a spus că ea este cea care impune reguli copiilor, dar și cum reușește să aibă o siluetă de invidiat, care este rutina ei de frumusețe și dacă mai are în plan vreo intervenție de ordin estetic. Artista are două operații de implant mamar.

Care dintre voi doi este părintele care impune reguli copiilor și care este campion la răsfăț?

Eu sunt cea care impune regulile, Alexandru e cel care îi răsfață cel mai mult, însă ne susținem în decizii, astfel încât copiii să nu fie debusolați de opiniile noastre diferite. Avem aceleași principii când vine vorba de creșterea lor, deci suntem pe aceeași lungime de undă.

Antonia dezvăluie de ce ea și Alex Velea nu s-au căsătorit: "Nu actul în sine a fost esențial pentru noi, ci să avem o familie" / Exclusiv
Antonia alaturi de cei 3 copii

Dominic și Akim sunt atrași de muzică

Vreunul dintre copii vă calcă pe urme, ție și lui Alex, în ceea ce privește muzica? Ți-ai dori să devină artiști sau consideri că este o meserie prea complicată?

Da, le place amândurora să cânte, dar cred că este prea devreme să spunem dacă asta vor și face când vor fi mai mari. Amândoi merg și la cursuri de actorie și le place foarte mult. Și Maya își dorește să se facă actriță.

Citește și: Antonia face dezvăluiri din culise. Cum a ajuns protagonista filmului “Haita de acțiune”: “Personajul Oli a fost scris pentru mine”/ Exclusiv

Luați în calcul ca ei să studieze în străinătate?

Vom vedea la momentul respectiv, ne dorim ce este cel mai bun pentru ei și vom decide ce este potrivit pentru ei.

Antonia: “E clar că nu actul în sine a fost esențial pentru noi”

Cât de des te vezi cu Maya? Cum e relația mamă fiică?

Avem o relație foarte bună, apropiată, îmi doresc ca pe lângă mama ei, să fiu și prietena ei.

Cât de important este pentru tine să ajungi cu Alex Velea la Starea Civilă și să deveniți oficial soț și soție? Contează acel act pentru voi sau reprezintă doar o formalitate și nu o prioritate în momentul de față?

Având în vedere că suntem de aproape 11 ani împreună, e clar că nu actul în sine a fost esențial pentru noi, ci să avem o relație solidă, bazată pe iubire, respect și să avem o familie frumoasă.

Antonia dezvăluie de ce ea și Alex Velea nu s-au căsătorit: "Nu actul în sine a fost esențial pentru noi, ci să avem o familie" / Exclusiv
Alex Velea si Antonia sunt împreună de 11 ani


Ce apreziezi cel mai mult la Alex, la tatăl băieților tăi?

Este un tată extraordinar, implicat, iubitor, apropiat de băieți, un om bun cu un suflet mare care le oferă toată dragostea și atenția, înțelept și răbdător.

Citește și:  Cum arată Antonia fără make-up. Artista s-a fotografiat naturală: „Cea mai frumoasă din postura BIO”

După o zi grea, la ce metode de relaxare apelezi?

Stau cu Alexandru și ne relaxăm la un film împreună.

“Nu am ținut niciodată diete”

Ce îți place să faci în timpul liber?

Să petrecem timp în familie, să ne odihnim, să facem sport, să călătorim, să ne vedem cu prietenii.

Cum reușești să îți menții silueta de invidiat? Apelezi la diete, mănânci sănătos? Cât timp aloci sportului pe săptămână?

Nu am ținut niciodată diete, ci doar am grijă ce și cât mănânc, fac sport de 5 ori pe săptămână (atunci când timpul îmi permite), merg la proceduri anticelulită.

Antonia dezvăluie de ce ea și Alex Velea nu s-au căsătorit: "Nu actul în sine a fost esențial pentru noi, ci să avem o familie" / Exclusiv


Ai alimente pe care nu le mai consumi de mult timp? Care ar fi?

Nu sunt atât de strictă când vine vorba de dieta mea, mănânc și dulciuri sau junk food, dar nu atât de des, ci sunt cheat meals.

Antonia: “Nu am în plan vreo intervenție de ordin estetic”

În ce consta rutina ta de frumusețe?

Demachiere de fiecare dată dimineața și seara, apă termală, apă tonică, seruri cu acid hialuronic, cremă hidratantă. Și proceduri de curățare și hidratare o dată pe lună.

Antonia dezvăluie de ce ea și Alex Velea nu s-au căsătorit: "Nu actul în sine a fost esențial pentru noi, ci să avem o familie" / Exclusiv


Cât de des mergi la tratamente faciale/ corporale? Ai în plan vreo intervenție de ordin estetic?

Deocamdată, nu am în plan vreo intervenție de ordin estetic.

Sursa foto: Stefan Dani/ Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter