Ce mai face și cum arată acum Julia Jianu FOTO

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 19 decembrie 2019, 12:39
Julia Jianu a revenit la numele de fată, Chelaru, după ce a divorțat în mare secret de Bogdan Jianu, după 17 ani de relație.

Însă viața i-a mai dat o șansă la dragoste. De mai bine de un an, Julia, în vârstă de 43 de ani, trăiește o frumoasă poveste de iubire cu John. Deși aparițiile lor în public sunt foarte rare și țin la viața lor personală, artista a vorbit despre nuntă, afirmând că este pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă.

M-aș mai mărita o dată, de ce nu? Înainte îmi păsa de gura lumii, dar acum nu mă mai cramponez de nimic, vreau să fac ce simte inima”, a declarat Julia Chelaru pentru Click.

Mai mult, cântăreața a dezvăluit că a primit un inel de la John.

Am primit un inel de la el, dar nu inelul ăla încă. Eu aș mai face o nuntă, mai ales că el nu a avut niciodată parte de așa ceva. Nu a fost niciodată mire. Când iubești un om vrei să fii cu el și cu acte”, a precizat Julia.

Îmi doresc o nuntă din aia nebunească. Eu am avut o nuntă de poveste, dar ușor cuminte. Acum pentru că sunt altfel, m-am redescoperit, ca să zic așa, parcă aș vrea altceva. Vreau o nuntă aici în București, să fie o locație superbă, să fie vară, dar să fie nebunie de petrecere cu artiști mulți, cântări, toate genurile de muzică”, a mai spus Julia, fostă membră a trupei Sexxy.

Vezi în Galeria FOTO cum arată acum Julia Jianu.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter