Julia Chelaru, la FRESH by UNICA: „Acum trăiesc libertatea mea ca femeie” / Exclusiv

De Cristina Manea, pe Ultimul update Vineri, 28 aprilie 2023, 10:46

Julia Chelaru este invitata episodului 14 al emisiunii online FRESH by UNICA. În cadrul interviului, cântăreața s-a destăinuit și a plâns când și-a amintit de drama pierderii tatălui ei. Cum și-a început cariera, cine a ajutat-o, cum a ajuns să o lanseze Costi Ioniță și de ce nu face niciodată compromisuri, aflați urmărind întreaga ediție pe contul oficial de YouTube Unica.ro, dar și pe pagina de Facebook.

Cariera muzicală a Juliei a început în anul 1999, cu trupa Exotic, lansată de Costi Ioniță. De-a lungul timpului, a reușit să atragă atenția publicului și a primit numeroase oferte pentru colaborări și concerte. Julia a cântat alături de artiști cunoscuți din România și a participat la diverse festivaluri de muzică, atât în țară, cât și în străinătate.

Julia Chelaru: „Niciodată nu fac compromisuri. Pot să stau cu fruntea sus și cu spatele drept”

În prezent, se dedică profesiei la fel cum o făcea în anii în care era „Sexy și rea”. Spune că petrece mult timp în studio, lucrând la noi piese și încercând să descopere hitul care să o readucă în topuri.

„Niciodată nu fac compromisuri pentru că sunt cu dus și întors compromisurile astea. Am auzit de persoane care se presupune că, domne, mai faci un compromis pe ici, pe colo, pentru că așa… Bine, astea sunt mici secrete de-ale unora. Unele secrete se mai află că asta este, asta se întâmplă. Eu mă bucur pentru că n-a trebuit să fac compromisuri în viața mea. Așa m-a dus soarta, așa m-a dus viața și pot să stau cu fruntea sus și cu spatele drept.” a declarat Julia Chelaru la FRESH by UNICA.

„Degeaba cânți tu perfect dacă nu-i faci pe oamenii ăia să se simtă bine”

„Chiar este un lucru de care mă mândresc. E o mândrie foarte mare că pot să fac lucrul ăsta doar pe talentul meu, pe energia mea. Poate mă auziți mereu spunând energia, da, contează foarte mult energia unui om când se duce undeva, pentru că degeaba cânți tu perfect dacă nu-i faci pe oamenii ăia să se simtă bine, să le dai din energia ta frumoasă. Nu a fost nevoie să fac aceste compromisuri și asta e poate, bine ai punctat, e poate mândria mea numărul unu, dacă e să fiu sinceră până la capăt.” a precizat Julia Chelaru la FRESH by UNICA.

Cântăreața se declară fericită pentru deciziile pe care le-a luat în viața ei și spune că mereu a fost cu picioarele pe pământ. În această etapă a carierei, Julia Chelaru are o mare dorință, să scoată un hit, precum „Sexy, sexy, știu că mă vrei!” sau „Sexy și rea”.

„Îmi trebuie un hit! Dar hitul ăsta este foarte greu de găsit în momentul în care nu știi unde să te îndrepți. Ce compozitor, ce ai vrea, aici este o mică problemă, că tu poți să încerci la infinit și n-o să găsești acea piesă minunată.” s-a destăinuit Julia Chelaru la FRESH by UNICA.

Julia a deslușit controversele divorțului de Bogdan Jianu

În cadrul emisiunii, artista a vorbit și despre viața personală, de la divorțul de Bogdan Jianu, la relația pe care o are în prezent. Artista și fostul soț au divorțat în 2018, plângând, după o relație de 17 ani. În prezent, el este căsătorit cu fosta gimnastă Cătălina Ponor, alături de care a devenit tată, iar Julia este pregătită de nuntă, alături de partenerul actual de viață.

„Ne-am despărțit frumos, pentru că ne-am dus pe chestii separate. El a plecat vreo 3, 4 ani la Târgoviște, deci ăsta este adevărul gol-goluț, fără nicio treabă. El a plecat la Târgoviște, acolo normal că distanța a fost foarte mare, nu mai aveam chestii în comun. El, fiind managerul meu, eram tot timpul împreună, era cu totul altceva. Dar când doi oameni chiar nu mai au nimic, el s-a mutat acolo, eu eram în București, visam cai verzi pe pereți… Eu eram în altă lume, îmi plăcea să ies, el era alt gen, să fie cu prietenii. Nu mai aveam nici chestii care țin de noi, ca oameni, în comun. Și doi oameni care nu mai au nimic, chiar iubire să fie, dacă nu te mai întâlnești într-un punct comun, nu mai e. Dar iubire întotdeauna a existat și noi am vorbit mult timp după aceea, pentru că au fost 17-18 ani, nici nu mai țin minte.

Când ne-am despărțit, ne-am despățit cu lacrimi în ochi, ne-am îmbrățiat și ne-am urat numai bine. Eu nu aveam ce să spun rău de omul ăsta, mi se pare absolut normal și firesc”, a declarat Julia Chelaru.

Artista spune că nu are regrete și, în prezent, se bucură mai mult ca oricând de libertate. Este implicată într-o relație discretă și nu excluse posibilitatea unei noi căsătorii.

„(…) Totul a venit absolut firesc, dar nu îmi pare rău, pentru că eu acum trăiesc libertatea mea ca femeie. Este o libertatea care nu se poate descrie în cuvinte. Îmi place foarte mult să fiu stăpână pe mine, cu bune și rele, că nu sunt perfectă, fac niște prostii mai mari ca mine, dar nu are legătură. Cred că eu aveam nevoie de perioada asta în care să pot să fiu eu, să dictez eu, să îmi aleg ce vreau eu. Îmi place mai mult așa și toate vin la timpul potrivit.” a menționat Julia.

Nu rata FRESH by UNICA, în fiecare miercuri, de la ora 20:00!

Fresh by Unica poate fi urmărită în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe contul oficial de YouTube, pe pagina de Facebook UNICA.ro și pe site-ul nostru!

Pe canalul Unica de YouTube puteți vedea toate edițiile emisiunii. Până acum, Alina Sorescu și Paula Seling se află printre vedetele care și-au deschis sufletul la FRESH by UNICA. Ce declarații surprinzătoare a făcut și Tania Popa, dar și poveștile lui Marcel Pavel, precum și ale Andreei Ibacka sunt online.

Andreea Marin, Daniela Gyorfi, Alexandra Velniciuc, Cove, Andreea Bălan sau Bella Santiago s-au destăinuit la FRESH by UNICA. Urmează și alți invitați surpriză! Te așteptăm în comunitatea noastră și te invităm să ne urmărești și pe pagina de Facebook, dar și pe Instagram!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter