Julia Chelaru, despre trauma pierderii tatălui: „A fost un șoc. Nu era o vârstă la care să mori subit” / Exclusiv

De Cristina Manea, pe Ultimul update Miercuri, 26 aprilie 2023, 22:34

Episodul de astăzi al emisiunii FRESH by UNICA vine cu o notă emoționantă. Julia Chelaru, cântăreața care a făcut furori în anii 2000 în trupa Exotic, ne-a acordat un interviu în care povestește despre trauma pe care încă o trăiește după pierderea tatălui.

Cu o experiență bogată în industria muzicală românească, Julia Chelaru a început să cânte de la o vârstă fragedă și a devenit cunoscută publicului larg odată cu lansarea trupei Exotic, în anul 1999. De atunci, a lansat mai multe hit-uri și a susținut numeroase concerte în țară și în străinătate.

Julia Chelaru a reușit să se impună prin talentul ei, dar și prin muncă asiduă. Cântăreața a fost lansată de Costi Ioniță și ajutată în carieră de cântărețul Mihai Trăistariu, dar și de fostul soț, Bogdan Jianu.

Julia Chelaru a plâns la FRESH by UNICA, în momentul în care a vorbit despre moartea subită a tatălui

„A fost un șoc! A fost un șoc pentru că taică-miu avea 62 de ani. Nu era o vârstă la care să mori subit. Când știi că cineva are vreo boală, normal că avea și el niște probleme de sănătate, dar nu știam de ele la modul că e posibil sau… E șocant în momentul în care… Și povestea e impresionantă. Maică-mea lucra ceva, făcea în grădină, el a venit în grădină, a felicitat-o și i-a spus: ‘Ca tine nu are nimeni flori!”. I-a făcut un compliment, el care nu făcea complimente așa. După care a venit în camera lui, s-a așezat, mai ațipea și, făcând niște integrame, așa l-a găsit mama mea.

(…) Eu eram la București, m-a sunat fratele meu și când mi-a spus și mi-a dat vestea, cum să nu fi șocată, traumatizată, că ăsta este cuvântul?! Mai ales că poate n-o fi fost relația aia așa cum mai aud eu că au fost relații tată-fiică, foarte apropiat, pentru că, repet, generația nu ne-a permis nouă să fim atât de apropiați. Dar eu cred că am semănat foarte mult lui, din foarte multe puncte de vedere, și a fost o chestie și o iubire tacită între noi, nu a fost ceva foarte spus așa, nu spunem „Te iubesc!” sau nu spunem lucruri de genul ăsta.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Julia Chelaru, despre tatăl ei: „A fost o iubire tacită între noi”

El era un Berbec, nu că mai rece, era altfel, eu un Rac sensibil. Dar vreau să spun că, da, m-a impresionat teribil și asta este soarta, dar știu că el e mândru de mine și că, până la urmă, chiar dacă el era dur – asta vreau să o dau într-o notă mai pozitivă – el nu a știut că eu am intrat în Exotic, el știa că sunt la facultate, nu știa că eu cânt, nu știa că m-am dus pe drumul ăsta. Nu că de frică, nu eram eu ok că el va fi ok cu treaba asta și că își va dori să afle că eu cânt.

În momentul în care el a aflat că eu sunt cântăreață, a aflat de la televizor! Ne uitam la Pro TV, era în prime time, era înainte de știri. Ne uitam, ne-am așezat pe canapea și deodată apar eu cu trupa cântând „Sexy, sexy, știu că mă vrei!”, deci în momentul ăla a rămas șocat. Ideea este că reacția lui a fost de o sută de puncte, a zis „Dintotdeauna am fost mândru de tine, dintotdeauna am știut că tu poți!”, deci nu s-a supărat, deși culmea că el era un tip mai rigid.

Julia Chelaru: „Lui a trebuit să-i demonstrez că merit laude sau merit o atenție mai importantă”

El a fost mândru de mine că am făcut un lucru de care el nu știa, dar faptul să apar la televizor, când, totuși, eram dintr-o comună, eram Julia sau Iuliana cum sunt eu în buletin și pentru el eram o fată simplă, chiar dacă pentru vremurile alea, da, făceam lucruri frumoase. Eram la o facultate de stat, era mândru de mine, din alte puncte de vedere, dar să apar la televizor deodată și să afli că fata ta este vedetă, pentru el a fost o mândrie și atunci mi-am schimbat și eu părerea și mi-am dat seama că uite, lui a trebuit, în timp, să-i demonstrez anumite lucruri, să-i demonstrez că merit laude sau merit o atenție mai importantă. Și sigur ar fi în continuare mândru de mine.” a declarat, în lacrimi, Julia Chelaru despre tatăl ei, la FRESH by UNICA.

Validarea tatălui, esențială pentru Julia Chelaru

Cântăreața nu a avut relația perfectă cu părintele său, iar nevoia de a fi apreciată a rămas ca un gol pentru Julia Chelaru. Cât de mult și-a dorit să audă magicul „Te iubesc!” din partea tatălui ei exigent?

„Nu știu dacă verbal mi-aș fi dorit lucrul ăsta, pentru că nu am fost obișnuită să mi se spună așa vorbe, da, este un cuvânt mare. El mi-a spus un „Te iubesc!”, mai ales în ultima parte a vieții, prin toată atitudinea lui, prin felul în care se comporta. Chiar îți dau din casă o chestie foarte impresionantă ca să zic așa.

El a avut, la un moment dat, un mic accident și, în momentul în care a venit salvarea să-l ducă la spital, el a spus un singur lucru: „Nu-i spuneți Juliei!”. Deci, pentru mine a fost cea mai… ia, uite, că iar mă faci să plâng, cea mai mișto dovadă. Pentru că pentru el eram atât de importantă încât singura persoană căreia nu a vrut să-i spună am fost eu. Asta e! Trebuia tu să mă faci să plâng!” a spus Julia Chelaru, în exclusivitate, la FRESH by UNICA.

În cadrul emisiunii, Julia a vorbit și despre motivele divorțului de Bogdan Jianu, a dezvăluit de ce îi este recunoscătoare lui Mihai Trăistariu, a mărturisit de ce nu a devenit mamă până la 45 de ani, dar și în ce relații a rămas cu fostele colege de trupă, Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu. Ce proiecte de viitor are și multe altele aflați direct de la Julia Chelaru, începând cu ora 20:00, când emisiunea FRESH by UNICA poate fi urmărită pe canalul oficial de Youtube, pe pagina de Facebook și pe site-ul unica.ro.

FRESH by UNICA, în fiecare miercuri, de la ora 20.00

Nu ratați Fresh by Unica, emisiunea online prezentată de jurnalista Cristina Manea, în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe contul oficial de YouTube, pe pagina de Facebook UNICA.ro și pe site-ul nostru!

Pe canalul Unica de YouTube puteți vedea toate edițiile emisiunii. Până acum, Alina Sorescu și Paula Seling se află printre vedetele care și-au deschis sufletul la FRESH by UNICA. Ce declarații surprinzătoare a făcut și Tania Popa, dar și poveștile lui Marcel Pavel, precum și ale Andreei Ibacka sunt online.

Andreea Marin, Daniela Gyorfi, Alexandra Velniciuc, Cove, Andreea Bălan sau Bella Santiago s-au destăinuit la FRESH by UNICA. Urmează și alți invitați surpriză! Te așteptăm în comunitatea noastră și te invităm să ne urmărești și pe pagina de Facebook, dar și pe Instagram!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter