Ce mai fac tinerii din show-ul „Școala Vedetelor”

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Miercuri, 12 aprilie 2017, 12:35
Show-ul „Școala Vedetelor”, realizat în anul 1995 de regretatul Titus Munteanu a fost ca o rampă de lansare pentru multe dintre vedetele din România, emisiunea bucurându-se de audiențe impresionante la vremea respectivă.

Lili Sandu, Kitty Cepraga, Dana Mladin, Diana Munteanu, Alice Bursuc, Călin Geambașu sau Călin Goia se numără printre tinerii ce făceau furori la TVR acum 22 de ani.

Noi îți vom prezenta cum arată vedetele acum și cum li s-a schimbat viața în acești ani!   

Lili Sandu a cochetat cu muzica, cu actoria, dar și cu televiziunea

Puțini știu că Lili Sandu a avut primul contact cu scena prin intremediul „Școlii Vedetelor”, dar ce s-a întâmplat după acest start ?

Aceasta și-a continuat cariera în muzică: în anul 2000 a devenit componenta trupei Trinity, iar la o diferență de 7 ani a decis să se relanseze solo pe piața muzicală cu melodia „Jump”, inclusă pe albumul „Under my soul”.

Nici de actorie nu a stat departe: în anul 2005 a jucat în telenovela „Numai Iubirea”, difuzată pe Acasă TV și în „Păcatele Evei”.

Totodată și-a încercat norocul în America, dar nu a rezistat să stea mult timp departe de casă, revenind în țară ca și coprezentator în emisiunea „Vorbește lumea” , de pe PRO TV și V reporter în galele de la Vocea României.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5 6 7

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter