Ce job a avut What’s Up înainte de a deveni celebru

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 20 august 2018, 17:39
What's Up este în prezent un artist destul de bine cotat pe piața muzicii românești, însă situația financiară nu a fost dintotdeauna una roz, iar artistul își amintește cu durere despre zilele când nu-i ajungeau banii pentru a se întreține.

What’s Up a povestit că înainte de a deveni celebru s-a confruntat cu lipsuri financiare mari care l-au determinat să apeleze la fel și fel de joburi: „Am muncit foarte mult între 18 și 21 de ani. La început am pus parchet, am vândut haine într-un magazin (…) În acea perioadă îmi doream și eu să plătesc o chirie, dar nu îmi puteam permite să și mănânc, să plătesc și chirie. Ma împrumutam mereu până la sfârșitul lunii (…) Am lucrat și la dispecer, răspundeam la telefon la o firmă de securitate când suna alarma!”, – a dezvăluit What’s Up în trecut în cadrul emisiunii wowbizz.ro

What's UP - Marius Ivancea 1

What’s Up, Marius Ivancea, pe numele real, în vârstă de 29 de ani, este căsătorit cu Simina de doi ani, însă povestea lor de dragoste datează din perioada în care lipsurile financiare erau la ordinea zilei: „Țineam un jurnal în acea perioadă. În prima pagina știu că am scris că abia aștept să fac și eu bani din muzică cât să îi cumpăr nevestei mele o floare. Mi se părea un pic trist ca ea se ducea deja la muncă și trăiam din ce aducea ea și nu a fost cel mai simpatic lucru pentru mine”, – a adăugat artistul.

What’s Up se pregătește în prezent pentru participarea la emisiunea Exatlon, sezonul 2, care va începe în această toamnă. Artistul va face parte din echipa Faimoșilor.

Citește și – Iulia Albu, atac dur la adresa lui Mihai Bendeac

Citește și – Ilinca Vandici și Vladimir Drăghia, împreună într-o nouă emisiune

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter