Franco Gatti, unul dintre fondatorii formației „Ricchi e Poveri”, a murit. Drama prin care a trecut artistul

De Unica.ro, pe

Franco Gatti, unul dintre fondatorii formației italiene „Ricchi e Poveri”, s-a stins din viață la vârstă de 80 ani. Artistul a trăit în urmă cu mai mulți ani o adevărată dramă.

Franco Gatti a murit marți, 18 octombrie, la Genova. Artistul, unul dintre fondatorii celebrei formații „Ricchi e Poveri”, avea 80 de ani.

O parte din viața noastră a dispărut. La revedere, Franco, au transmis, într-un comunicat, membrii formației italiene Ricchi e Poveri.

Drama prin care a trecut Franco Gatti

În 2013, Franco Gatti se afla pe scena festivalului de la Sanremo când a aflat tragica veste a morții fiului său. Alessio, care avea doar 23 de ani, a fost găsit fără viaţă în locuinţa sa din Nervi, în Genova.

Suferința pierderii fiului său l-a făcut p Gatti să părăsească grupul „Ricchi e Poveri” și să se dedice familiei sale.

Colegii și prietenii mei continuă să lucreze. M-am oprit, pentru că nu am mai putut urca cu bucurie pe scenă, a declarat atunci Franco Gatti, potrivit Libertatea.

Citește și: Un nutriționist de la Harvard a dezvăluit ce efecte are asupra creierului complexul de vitamine B

Maurice Munteanu, noi replici dure la adresa lui Florin Zamfirescu. „De o mediocritate sinistră!”

Cine are grijă de fetele Andreei Bălan cât ea e plecată la concerte. „Mamei îi e teamă să doarmă singură în vilă cu Ella și Clara”

Răzvan Botezatu, despre relația cu iubitul său. „Are bani. Mă face fericit, îl fac fericit!”

Franco Gatti a revenit pe scenă alături de „Ricchi e Poveri” în 2020

Artistul s-a reunit cu colegii săi tot pe scena de la Sanremo, în 2020. Ultima apariție a sa la TV alături de formația cu care a devenit cunoscut a avut loc anul trecut.

Franco Gatti, unul dintre fondatorii formației „Ricchi e Poveri”, a murit. Drama prin care a trecut artistul

Grupul muzical „Ricchi e Poveri” a fost înființat la Genova în 1967. Acesta a format inițial din Angela Brambati, Angelo Sotgiu, Franco Gatti și Marina Occhiena. Formația a vândut de-a lungul vremii peste 20 de milioane de discuri. După plecarea lui Occhiena și a lui Gatti, grupul a rămas în formulă de duo, cu Angela Brambati și Angelo Sotgiu.

Printre piesele celebre ale grupului se numără „Sara perche ti amo”, „Cosa Sei”, „Che sarà”, „Se m’innamoro”, „La prima cosa bella”, „Mamma Maria”, „Voulez vous danser”.

„Ricchi e Poveri” a concertat în România de mai multe ori, ultima dată în vara anului 2021 la Râmnicu Vâlcea, dar fără Franco Gatti.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter