Ce i-a spus Serena Williams Simonei Halep imediat după finala Wimbledon

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 18 iulie 2019, 15:09
Abia acum, la cinci zile după finala de la Wimbledon, s-a aflat ce i-a spus Serena Williams Simonei Halep. Serena a fost învinsă de sportiva noastră, care a avut un meci impecabil. 

La final, cele două și-au dat mâna la fileu, iar americanca i-a adresat Simonei cuvinte pline de fair play. Întrebată ce i-a spus exact Serena, la finalul meciului, Simona Halep a spus că nu își amintește foarte clar, din cauza emoțiilor.

„Mi-a spus ceva de genul, „Felicitări, meriţi pentru că ai jucat bine”. Dar nu mai ştiu exact, eram foarte emoţionată”, a spus Simona Halep.

După 23 de titluri de Grand Slam Serena nu a avut decât cuvinte de laudă la adresa româncei. ”Simona a jucat extraordinar. Nu e o surpriză, toată lumea vrea să joace extraordinar împotriva mea. Am încercat orice, dar azi nu mi-a ieşit nimic. Simona a returnat aproape tot ce era posibil. Am o strategie anume pentru adversarele care reuşesc asta, dar am adoptat-o prea târziu. Cred că de multe ori am exagerat, am încercat prea mult. Pur şi simplu, Simona a returnat incredibil de multe mingi!”, a spus Serena.

Mai mult, ea a recunoscut că are ce învăța de la Simona: ”Oricum, despre meciul de astăzi nu pot să spun decât că adversara mea a jucat fenomenal! Nu pot să dau vina pe presiune sau pe alte emoţii, am jucat cât am putut de bine. Iar Simona şi-a dat inima pe teren. Poate trebuie să învăţ asta de la ea!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter