Ce frumoasă este fiica lui Cătălin Crișan. Daria este studentă la UNATC

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 19 februarie 2021, 12:22

Invitat în platoul emisiunii Vorbește Lumea, artistul Cătălin Crișan (52 de ani) a avut-o alături pe fiica lui Daria (20 de ani). „Eu stau în sfârșit cu familia de Crăciun.

Pentru că am avut o perioadă foarte ocupată. Deși locuiesc în continuare acasă, n-am stat suficient cu ei și aș vrea să le acord puțin din inimioara mea. Mai mult, de fapt”, a spus Daria.

Ce frumoasă este fiica lui Cătălin Crișan. Daria este studentă la UNATC

„Este o facultate foarte solicitantă și dacă nu ești trup și suflet, mai bine nu ești deloc. Eu am preferat să fiu trup și suflet ceea ce înseamnă că mi-am dat toată energia acolo și acum am nevoie să-mi încarc bateriile. Sunt la UNATC la Actorie.

Data trecută când am venit aici știu, erau alte planuri. (…) Am ținut secretă treaba asta, că vreau să dau aici și tot procesul admiterii, pentru că nu a fost treaba nimănui până la urmă. Apoi lumea a început să spună: «Domne, a renunțat la Medicină pentru că a fost prea greu». Nu. Greu e și la Drept. Greu e și la actorie.

Dar cel mai greu a fost de fapt să știu ce-mi doresc și să nu am curaj să spun. Să nu mă mai pun pe mine pe locul doi și să încerc să îndeplinesc visul altor persoane care-mi doreau negreșit binele.

Drept urmare, renunțarea la medicină n-a fost decât rezultatul depășirii limitei mele de anduranță fizică și emoțională. A fost un fenomen de suprasaturație. Am fost curajoasă și am luat cea mai bună decizie din viețișoara mea de până acum”, a mai spus.

Ce părere a avut Cătălin Crișan?

„Eu sunt extrem de liniștit pentru că ea e fericită. Asta e clar. (…) Eu știu, săraca, cât a muncit să intre la Medicină. Nu-i ușor. Sincer, eu m-am bucurat în sinea mea, că voia să dea la Actorie.

Dar nu puteam să-i spun: «Bravo că te-ai lăsat de facultate! Felicitări!». (…) A intrat a șaptea la Actorie. (…) O singură rugăminte am, să nu dai la anul la ASE. Singura rugăminte”, a spus artistul în glumă.

„E foarte bună pe teatru. Dansează extraordinar, cântă. E făcută pentru scenă. Este foarte foarte clar”, a mai spus.

Cătălin Crișan și prima lui soție, Lucia Bubulac, s-au despărțit în anul 2009, după 20 de ani de relație. Împreună au doi copii, o fiică și un fiu, Daria Cătălina și Raris Andrei.

În 2010, solistul s-a căsătorit cu Alina Cupșa, medic dermatolog. Cătălin și Alina au devenit părinții unei fiice, Lara Maria (7 ani), în decembrie 2012.

Foto: Facebook / Instagram

Citește și:

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Crăciun în Republica Moldova. Ce mâncăruri vor găti?

Cum își va petrece Ramona Gabor Crăciunul? Modelul locuiește de 10 ani în Dubai

Mandy Moore, despre al treilea trimestru de sarcină: „Totul s-a schimbat brusc”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter