Ce face Mihaela Rădulescu ori de câte ori revine în România: „E plăcerea mea. Nu o pot controla!”

De Unica.ro, pe

Mihaela Rădulescu a împlinit recent vârsta de 52 de ani și se poate lăuda cu o siluetă impecabilă. Vedeta de televiziune arată și se simte mai bine ca niciodată și a recunoscut adesea că este adepta unui stil de viață sănătos și echilibrat. Cu toate acestea, Mihaela Rădulescu nu a căzut niciodată în extremele dietelor de slăbire. Vedeta spune că deși meniul ei zilnic este compus în mare parte din alimente cât mai proaspete, sănătoase și neprocesate, există anumite plăceri culinare pe care nu dorește să și le reprime.

Printre acestea se numără și nelipsita gustare a anilor ’90, compusă din parizer cu muștar și pâine. Acest sandviș nostalgic a făcut parte, acum câțiva ani, și încă mai face, din lista alimentelor pe care Mihaela nu le poate refuza.

„Nu aveam bani în facultate și îmi aduc aminte că parizerul era viața mea, mai ales când îl prindeai pe ală proaspăt, roz așa, și tăiat foarte subțire, și cu pâinea aia caldă, franzela aia albă. Deci eu nu am o problemă cu asta, cum nu am o problemă cu nimic din ce înseamnă mâncare românească. M-am surprins mâncând mult mai vegetarian, dar eu nu sunt extremistă, nu îmi place să zic că sunt de mâine vegetariană. Mănânc foarte multe legume și fructe, mănânc oarecum sănătos, mănânc destul de cumpătat în sensul că nu mănânc mult nici din lucrurile care îmi plac, dar mănânc dulciuri, mănânc de toate”, a explicat vedeta de televiziune, pentru evz.ro.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Ce fac Adelina Pestrițu și soțul ei în fiecare lună în data de 30

Citeşte şi: Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat. Cum a fost cuplul fotografiat

Citeşte şi: De ce nu a postat Antonia fotografii de la aniversarea de 11 ani a fiicei sale, Maya

Citeşte şi: Ce îi reproșează Bianca Drăgușanu lui Victor Slav. Are legătură cu fiica lor, Sofia

Mihaela Rădulescu a mai spus că ori de câte ori se reîntoarce în țara natală, se delectează, fără niciun fel de regret, cu alimente care au făcut parte din dieta ei din tinerețe.

„Atunci când vin în România îmi este poftă fix de lucrurile cele mai nesănătoase, cele mai românești. Nu există venire în România, la muncă, fără să nu mănânc un sandviș cu parizer și cu muștar din ăla românesc. E o chestie pe care nu o pot controla și nici nu vreau să o controlez pentru că e o plăcere pe care mi-o fac. Cum e și amandina și alte lucruri de care nu simt nevoia să mă despart, oricâte teorii despre nutriție și sănătate mi-ai ține. Sunt plăcerile mele, iar eu cred mai tare într-un metabolism sănătos susținut și de plăceri, nu numai de restricții”, a adăugat vedeta.

Mihaela Rădulescu: „Îmi fac supradoze intravenoase cu vitamine și minerale”

Mihaela Rădulescu dezvăluia în urmă cu câteva zile că apelează la tratamente intravenoase cu vitamine și minerale pentru a se menține într-o formă excelentă.

“Eu îmi fac foarte des tratamente intravenoase. Eu nu-mi pun pe față nu știu ce creme cu retinol. După părerea mea, cremele cu nu știu ce colagen și vitamine, puse pe față, nu-mi fac nimic. Dar tot ce-ți pui în venă, intră mult mai repede în sistem și rezolvă. Îmi fac supradoză de vitamina C, de magneziu, de calciu, de fier, dar mi le fac regulat. Adică eu nu stau să mănânc trei kilograme de mere. Mănânc mere, mănânc legume, fructe, dar mă duc și bag și câte o vitamină. Vitaminele astea intravenoase au avantajul că se văd la față, se văd la păr, îți dau o strălucire pe care nu prea ai de unde să o ai din altă parte”, a spus Mihaela.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter