Ce a declarat Lavinia Pârva despre sarcină, după ce a fost surprinsă la o clinică de fertilizare

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 12 octombrie 2018, 14:27
Lavinia Pârva a fost surprinsă intrând într-o clinică de fertilizare, la începutul acestei luni, motiv pentru care speculațiile despre sarcină au început să apară, cu atât mai mult cu cât artista era mascată de o pereche de ochelari și o șapcă și a încercat să se facă nevăzută intrând printr-o ușă laterală.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică sunt de peste patru ani împreună, iar în 2017 au devenit soț și soție. Cu toate că artista a declarat în repetate rânduri că își dorește un copil, aceasta a sugerat că ar prefera să vină pe cale naturală. Totodată, Lavinia Pârva a negat că ar fi îmsărcinată sau că ar urma vreun tratament în acest sens:  „Atunci a fost pur şi simplu o coincidenţă. Ca orice om, ca orice femeie îmi fac periodic analize anuale şi atâta tot”, – a declarat Lavinia Pîrva la Antena Stars  despre momentul în care a fost surprinsă de paparazzi intrând într-o clinică de fertilizare din București.

lavinia parva

Referitor la cum reușește să îmbine mariajul cu cariera, soția lui Ștefan Bănică a răspuns: „Reuşesc pentru că fac ce-mi place, am o căsnicie foarte frumoasă şi când sunt pe scenă mă  simt foarte fericită pentru că fac un lucru care îmi place foarte tare”.

Pentru Lavinia Pârva ar fi prima oară când devine mamă, în timp ce Ștefan Bănică are doi copii, pe Radu Ştefan, în vârstă de 16 ani, din relaţia cu Camelia Constantinescu, şi pe Ana Violeta, în vârstă de 10 ani, din mariajul cu Andreea Marin.

Citește și – Adrian Enache, despre fiica sa, Diana: „M-aș bucura să o văd cu un băiat de mână, dar e greu”

Citește și – A câștigat procesul de paternitate, dar copiii lui Alex Velea nu-i poartă încă numele. Care e motivul

Sursă foto: arhivă Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter