Ce crede Cătălin Botezatu despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav

De Mădălina Manole, pe
Cătălin Botezatu a vorbit despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav. Designerul s-a arătat surprins de decizia luată de cei doi.

Cătălin Botezatu a avut în trecut o relație cu Bianca Drăgușanu, el fiind cel care, de altfel, a și propulsat-o în lumina reflectoarelor și a contribuit substanțial la succesul său. Juratul emisiunii Bravo, ai stil! de la Kanal D a vorbit despre acest subiect pentru wowbizz.ro“Bianca și Victor Slav sunt doi oameni cu foarte multă verticalitate, doi oameni deosebiți care, dacă într-adevăr au luat această decizie, care mi-ar plăcea să cred că este doar una de moment pentru că se întâmplă în cupluri astfel de momente, doar ei cunosc motivele pentru care au luat-o. Ideea este că, așa cum au spus-o și ei, în astfel de momente trebuie respectată intimitatea. Trebuie respectat dreptul la intimitate și la viața personală pentru că niciunul dintre noi nu știm ce s-a întâmplat acolo sau ce se întâmplă acolo cu adevărat.  Deci, ce pot spune despre doi oameni care muncesc, care pe lângă job-urile din televiziune aleargă și pentru alte job-uri pe care le au?! Poate că, de cele mai multe ori, o activitate intensă duce la, eu știu, “o neglijență” în familie. Oamenii care muncesc mult de cele mai multe ori nu mai au timp pentru familie, pentru persoană iubită. În cazul lor cred că acesta este singurul motiv pentru că, altfel, de ambele părți, eu știu că a existat, există și sper să existe în continuare iubire și sentimente. Sunt doi oameni frumoși, și la propriu și la figurat, iar lucrurile să se rezolve”, – a declarat Cătălin Botezatu pentru sursa citată.

Bianca Dragusanu, victor slav si sofia natalia, fetita lor

De asemenea, Cătălin Botezatu a avut numai cuvinte de laudă despre cei doi: “Pe Bianca o cunosc de foarte mulți ani. Pot spune, în ghilimele, că este o creație a mea și mă mândresc cu asta și sunt poate singura persoană care a avut încredere în ea, de la început și până în momentul de acum. Am fost singurul care a spus că Bianca va ajunge departe. Că va face lucruri deosebite și că va demonstra oamenilor care s-au grăbit deseori să o catalogheze că este o femeie puternică, că poate deveni o femeie cu un statut extraordinar și, nu în ultimul rând, este o mamă extraordinară și o soție. Ei bine, în ceea ce îl privește pe Victor, l-am cunoscut în ultima perioadă și am descoperit în el un camarad extraordinar, un prieten extraordinar și nu în ultimul rând un profesionist.”

Bianca Drăguşanu (36 de ani) şi Victor Slav (38 de ani) s-au cunoscut pe platourile de filmare în 2012. Un an mai târziu deveneau soț și soție, însă infidelitatea Biancăi a condus la divorț, pronunțat în 2014. Ulterior, cei doi s-au împăcat, fără a mai semna și actele, și au devenit părinții unei fetițe pe nume Sofia Natalia, în vârstă de aproape 2 ani. Cei doi au anunțat la sfârșitul săptămânii trecute că s-au despărțit, dar rămân prieteni pentru a-și crește împreună fetița.

Citește și – Andra și Cătălin Măruță au dezvăluit detalii inedite din relația lor

Citește și – Simona Gherghe, despre rolul de mamă: “Îmi imaginam că o să fie foarte frumos, dar…”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter