Ce cifră de afaceri are clinica Oanei Zăvoranu la finalul anului 2021

De Unica.ro, pe

Oana Zăvoranu (48 de ani) și soțul ei, Alex Ashraf (34 de ani), dețin din anul 2017 o clinică în Sectorul 5 din București. De curând, la Antena Stars, prezentatoarea TV a dezvăluit ce cifră de afaceri a înregistrat clinica în anul 2021.

Ce cifră de afaceri are clinica Oanei Zăvoranu la finalul anului 2021

„Nu există #revoluție lipsită de importanță, există numai așteptări foarte mari. Nu există cauze mici, există numai ignoranță. Orice alăturare de forțe, de dorințe, de idealuri, pentru a încerca să facem lucrurile mai bine pentru semenii noștri, în sprijinul progresului, este o revoluție. Noi ne dorim să aducem tot ce este mai bun pentru tine, pentru sănătatea ta”, scria actrița în mediul online, în mai 2017.

În emisiunea „Xtra Night Show”, după patru ani și jumătate de la deschidere, Oana Zăvoranu a spus ce cifră de afaceri a înregistrat clinica ei în 2021.

„Pentru că, zic eu, am fler și știu ce trebuie să fac ca să meargă lucrurile bine, am ajuns să fac o cifră frumoasă de afaceri. Se poate verifica. (…) Anul trecut, adică anul acesta, am avut o cifră de afaceri de 3 milioane de euro. Din această cifră de afaceri, câștigul meu este undeva la un milion și un pic de euro, bani curați”, a declarat Oana Zăvoranu, la „Xtra Night Show”.

„Sunt bani făcuți corect, cinstit, munciți, nu furați. Sunt bani făcuți într-o clinică în care oamenii sunt foarte mulțumiți de serviciile pe care le oferim”, a completat. Clinica Oanei Zăvoranu și a soțului ei oferă mai multe servicii de radiodiagnostic și imagistică medicală precum RMN și Tomografie Computerizată.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce legătură există între Oana Zăvoranu și Dan Petrescu, afaceristul decedat în accidentul aviatic de la Milano

Oana Zăvoranu, pregătită să devină mamă: „Trebuie să fie băiat”

Oana Zăvoranu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „N-am să fiu ipocrită”

„Uite că, în ciuda tuturor piedicilor, mizeriilor, furturilor și vicisitudinilor pe care le-am întâmpinat cu această clinică în care am investit BANII MEI PERSONALI, FĂRĂ CREDITE, FONDURI EUROPENE DE INVESTIȚII, etc., așa cum fac toți «marii» oameni de afaceri din tărișoara asta furată vai mama ei, sunt mândra patroană a unei clinici care este fruntașă. Lăudată de către pacienții care îi trec pragul, date fiind serviciile impecabile și prețurile mici, respectată și prolifică în domeniul său de activitate. Locul 1 pe linie”, mai scria Oana Zăvoranu în mediul online, în octombrie 2020.

Scandal la clinica Oanei Zăvoranu

În noiembrie 2021, în clinică a avut loc o altercație între Alex Ashraf și o fostă angajată. Potrivit asistentei, Oana, Alex și ceilalți membri ai conducerii clinicii au refuzat să-i mai răspundă la mesaje și la telefon după decizia de încheiere a colaborării.

Aceasta s-a prezentat la clinică pentru a i se spune când își va primi banii pe turele muncite în ultima lună. Tot potrivit ei, Alex Ashraf ar fi fost violent cu ea, ar fi prins-o de braț, apoi de gât, moment în care ea l-a prins de colierul de la gât.

Varianta lui Alex este diferită, însă. Susține că asistenta a fost cea agresivă, că ar fi speriat pacienții și că l-ar fi lovit înainte de a-i rupe colierul de la gât. După ceartă, Alex ar fi chemat echipa de pază. La 112 au fost făcute trei apeluri, unul de către asistentă, unul de către persoanele din clădirea paralelă, iar unul încă nu se știe de cine a fost făcut.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter