Ce au scris jurnaliștii englezi despre Simona Halep, după victoria de la Wimbledon. Fanii sportivei s-au revoltat: „Rușinos!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 16 iulie 2019, 16:02
Simona Halep (27 ani) este noua campioană de la Wimbledon, după ce a reușit să o învingă în finală pe Serena Williams (37 ani), cu 6-2, 6-2, și a câștigat astfel cel de-al doilea titlu de Grand Slam din cariera sa, după Roland Garros, în 2018.

Victoria Simonei Halep de la Wimbledon 2019 a dus-o pe sportiva noastră pe primele pagini ale celor mai importante publicații din lume, mulți jurnaliști analizând traseul carierei sale, sacrificiile făcute de sportiva noastră și de familia ei de-a lungul anilor și orele de muncă investite într-o astfel de izbândă.

Însă au fost și câțiva jurnaliști – în special din presa britanică – pentru care eforturile Simonei de-a lungul anilor s-au rezumat la un singur lucru… operația de micșorare de sâni pe care sportiva noastră a făcut-o în urmă cu mai mulți ani.

Cu toate că parcursul Simonei Halep în tenisul internațional a fost unul bazat pe foarte multă muncă, pe foarte multe sacrificii, încă din copilărie, o mână de ziariști britanici s-au rezumat să relateze despre victoria ei de la Wimbledon referindu-se strict la intervenția chirurgicală făcută de Simona în 2009.

Publicații precum The Times sau The Sunday Times i-au revoltat pe fanii sportivei.

„A câștigat finala de la Wimbledon în 58 de minute, în fața Serenei Williams, și cu toate acestea articolul este despre mărimea sânilor ei”, a scris Deanna Hollings pe Twitter.

„Să vă fie rușine! La așa ceva le sunt reduse performanțele femeilor din sport. Simona Halep a făcut un meci extraordinar și a ajuns campioană la Wimbledon, dar singurul lucru care îl interesează pe acest ziarist e că ea și-a făcut o operație de micșorare de sâni”, a fost mesajul publicat de Nicola Diamond pe Twitter.

O altă utilizatoare de Twitter, Harriet, s-a revoltat și ea: „E campioană la Wimbledon, dar articolul e despre sânii ei… Serios?!”.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter