Ce a spus Anamaria Prodan despre poza prelucrată în Photoshop devenită virală

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 18 februarie 2022, 11:24

Anamaria Prodan a ajuns din nou în atenția presei mondene, dar de data aceasta nu din cauza scandalului legat de divorțul de Laurențiu Reghecampf. Recent, fotablistul Nicolae Stanciu (mijlocaș ofensiv) a fost transferat la clubul chinez Wuhan Three Towns.

Anamaria Prodan a dorit să fie și ea prezentă la transferul fotbalistului, așa că s-a gândit să se folosească de Photoshop pentru a fi parte din poza de grup alături de colegii de la agenția de la impresariat SPOCS Consulting cu care colaborează Stanciu. Inițial, firma SPOCS Consulting a postat pe Instagram fotografia originală cu Stanciu și impresarii, fără Prodan. Fosta soție a lui Reghecampf a folosit o poză mai veche, s-a decupat și s-a lipit în fotografia respectivă. Pentru ca totul să pară real, firma de impresariat a șters poza originală, publicând-o pe cea trucată. Mijlocașul roman a postat și el ulterior fotografia photoshopată.

„Mult succes, Nicolae Stanciu, la Wuhan” – a scris impresara în dreptul imaginii în care s-a adăugat ulterior, cu ajutorul programului de editare foto.

Citeşte şi: Meniul zilnic care l-a ajutat pe actorul Valentin Rupiță să slăbească 25 kg în șase luni

Citeşte şi: Ce cadou i-a făcut Laurențiu Reghecampf iubitei sale, Corina Caciuc, de ziua ei

Citeşte şi: Alexandru Pârgaru de la „Românii au talent”, explicații despre reacția lui Bobonete: „S-a simțit atacat de aceste energii de lumină”

Citeşte şi: Mărturisiri făcute de Alina Pușcaș, după ce Adda a aflat că are borelioză: „La mine a fost descoperit mai rapid”

Fotografia trucată a devenit virală pe site-urile de știri, iar acum Anamaria Prodan a avut o primă reacție legată de acest subiect. În stiul său caracteristic, Anamaria Prodan spune că ea se mândrește cu activitatea ei ca impresară, iar restul știrilor care apar în presă nu o deranjează cu nimic.

Câinii latră, ursul trece. În cazul meu ursul latră, câinii trec! Eu rămân cu faima, cu transferurile, cu respectul jucătorilor și cu banii! Restul cu ce? Merit doar atât: ”felicitări doamna Anamaria Prodan pentru tot ce faceți pentru fotbalul românesc și pentru jucătorii români”.

Recunoștința e boală grea la noi! Concluzia? Sunt un MiG-19 pentru toți – a spus Anamaria Prodan, pentru digisport.ro.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter