Ce cadou a primit Monica Gabor de la Irinel Columbeanu, de ziua ei de naștere

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 11 ianuarie 2022, 13:09

Pe 8 ianuarie 2022, Monica Gabor a împlinit vârsta de 34 de ani. Așa cum era de așteptat, Monica a avut parte de o mulțime de suprize care mai de care mai frumoase din partea prietenilor și cunoscuților.

O surpriză la care probabil nu se aștepta a venit din partea fostului soț, Irinel Columbeanu. Fostul afacerist nu a uitat de ziua de naștere a mamei copilului său. Irinel Columbeanu i-a trimis, în Statele Unite ale Americii, acolo unde locuieșe Monica de câțiva ani buni, o carte, potrivit a1.ro. Este vorba despre un exemplar al primului volum din trilogia autobiografică “Istoriile unui vehement – Ipocrația”, lansat de el la sfârșitul anului trecut. În cartea respectivă, Irinel a dezvăluit picanterii și secrete din viața sa, dar și exclusivități despre femeile pe care le-a avut de-a lungul vieții.

Monica Gabor locuiește de trei ani în Malibu, cu fiica sa și a lui Irinel Columbeanu, Irina, cu iubitul ei Mr. Pink și cu fiul acestuia, Antony.

Tot cu ocazia zilei de naștere a Monicăi, Irina a ținut să-i facă o urare frumoasă în mediul online.

Citeşte şi: Ce cadou a primit Oana Radu de la soțul ei la început de an: „Nu e scump, dar e foarte frumos!”

Citeşte și: De ce s-a îngrășat Andreea Mantea. A luat în greutate 14 kg în câteva luni

Citeşte şi: Ce ne rezervă 2022? Neti Sandu, previziuni pentru acest an

Citeşte şi: La ce alimente a renunțat Micutzu pentru a slăbi. Comediantul a dat jos 50 kg

La mulți ani, Mami! Te iubesc cu toată ființa mea și îți doresc multe zile senine ca să ne bucurăm împreună de tot ce are viața mai frumos să ne ofere! Ești o mamă, soră, fiică, prietenă, femeie, și luptătoare minunată care mă inspiră în fiecare zi să mă îmbunătățesc. Te iubesc, și la mulți ani!

Și sora ei, Ramona Gabor, i-a făcut Monicăi o urare emoționantă.

Dragostea de soră este specială, nimic și nimeni nu le poate înlocui vreodată pe surorile mele. Avem întotdeauna grijă una de cealaltă, ne alinăm una pe cealaltă și pur și simplu rămânem una aproape de alta, la bine și la greu.

Sunt atât de binecuvântată să te am ca soră și nu-i pot mulțumi suficient lui Dumnezeu pentru darul de a te avea în viața mea. Ești o mamă minunată, o soție ideală, o prietenă adevărată și cea mai bună soră din lume. Te iubesc până la cer și înapoi. La mulți ani! – a scris Ramona, pe Instagram.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter