Ce a făcut Anamaria Prodan când a aflat că era însărcinată

De Unica.ro, pe

Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, Anamaria Prodan (49 de ani) a vorbit, printre multe altele, și despre momentul în care a aflat că era însărcinată. În vara anului trecut, impresara s-a separat de Laurențiu Reghecampf (46 de ani), după 13 ani de căsnicie.

Ce a făcut Anamaria Prodan când a aflat că era însărcinată

Impresara și antrenorul au un fiu, Laurențiu Junior (13 ani), alintat Reghe Jr., Bebe sau Bebeto. Din primul mariaj cu fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu, Anamaria are două fiice, Sarah (22 de ani) și Rebecca (23 de ani).

Când a aflat că era însărcinată cu mezinul, impresara aproape a leșinat.

„Când am aflat că sunt gravidă cu Bebe, că mi-am dorit atât de mult un băiat, încât aproape am leșinat. A fost așa ceva: «Doamne, Dumnezeule, gata». De-asta nu aș putea niciodată să îl urăsc pe Reghecampf. Mi-a dat cel mai frumos cadou din univers”, a declarat Anamaria Prodan.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce relație are Anamaria Prodan cu primul soț, Tibi Dumitrescu, la aproape 15 ani de la divorț

Anamaria Prodan, despre discuția de la Judecătorie dintre Laurențiu Reghecampf și fiul lor: „A țipat la Bebe”

Cât îi costă pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf educația fiului lor. Bebe urmează o școală privată

Anul acesta, Laurențiu, care mai are un fiu din primul mariaj, Luca (21 de ani), va deveni tată pentru a treia oară. Iubita lui, Corina (30 de ani), va da naștere unui fiu în primăvara aceasta.

La începutul lunii aprilie, Anamaria și Laurențiu s-au întâlnit la Tribunal pentru al doilea termen al divorțului. Tot în podcastul lui Damian Drăghici, Anamaria a dezvăluit ce s-a întâmplat în sala de judecată.

„Când m-a văzut la Tribunal, nu putea să se uite la mine. L-am luat eu mai tare și apoi ne-a bufnit râsul pe amândoi. Doi oameni care se urăsc nu râd unul cu celălalt. Pentru că nu puteam să vorbim în sala de judecată, îi scriam: «Să nu uiți niciodată că te iubim enorm». Îi trimiteam, el se uita și râdea. Cred că trebuie să se termine frumos, oricum ar fi”, a dezvăluit impresara.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter