Câți bani cheltuie lunar Oana Zăvoranu pe tratamentele de înfrumusețare

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 29 octombrie 2019, 16:57
Oana Zăvoranu pune foarte mult preț pe felul în care arată. Actrița cheltuie o avere pe tratamentele de îngrijire corporală și înfrumusețare în fiecrae lună.

Oana Zăvoranu nu-și arată absolut deloc vârsta. Deși are 46 de ani, arată impecabil și poate oricând rivaliza cu orice adolescentă. Cu toate astea, Oana Zăvoranu nu merge la sala de fitness pentru că nu-i place în mod deosebit să facă sport și nici nu acordă foarte mare atenție alimentației. Secretul său stă în tratamentele de îngrijire pe care și le face constant, dar pentru care scoate din buzunar lunar o sumă incredibilă, și anume nu mai puțin de 10.000 de euro: „Sunt mai norocoasă, noi arătăm mai bine decât arată generațiile de acum. Nu m-aș da pe una de 20 de ani. Dacă te duci în cluburi, ies de-a bușilea. Unde sunt petrecerile alea frumoase? Unul din secretele mele este că n-am fumat, n-am băut, nu m-am drogat niciodată. Nu țin dietă, acum m-am îngrășat, am 56 de kilograme.

Merg la tratamente faciale și corporale, de trei ori pe săptămână. Pe lună dau 10.000 de euro, vopsit o dată pe săptămână, tratamente, creme. Pielea cu timpul mai pierde din colagen și elasticitate. Trebuie să investești în tine. E pielea afurisită pe mine, nu se zbârcește.”, a declarat Oana Zăvoranu, la Xtra Night Show, conform cancan.ro.

De curând, Alex Ashraf, soțul Oanei Zăvoranu, a fost surprins în tandrețuri cu o altă femeie, iar actrița a avut o reacție vehementă la auzul acestor zvonuri.

Vezi imagini cu Oana Zăvoranu în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter