Trucurile Iuliei Albu pentru o siluetă de invidiat

De Unica.ro, pe

Iulia Albu a avut mereu o siluetă impecabilă. Vedeta urmează să împlinească vârsta de 41 de ani în luna iulie și reușește să se mențină la o greutate constantă cu câteva trucuri. Iulia Albu practică foarte mult sport și mănâncă dulciuri cu moderație.

Nu mai mănânc zahăr. Ar fi foarte simplu să spun: «Nu fac nimic, așa mă trezesc dimineața». Fac foarte mult sport, nu mai mănânc zahăr. Am o singură zi pe săptămână în care mănânc zahăr. Nu mai mănânc gluten și fac foarte multă muncă.

O muncă dificilă și o muncă pe care toate femeile încearcă să o depună. Și mie îmi iese mai mult în anumite perioade decât în altele. Important este, oricât de ocupați am fi, să ne facem mereu puțin timp pentru noi. Nu sunt o persoană care stă doar în saloane de frumusețe, pentru că muncesc foarte mult.

Mănânc extrem de sănătos, dar am o dietă variată, nu îmi plac salatele. Nu consider că o persoană se poate alimenta sănătos doar mâncând salată și bând apă cu lămâie. Mi se pare ridicol, mai ales pentru o persoană care face sport. Cel mai important lucru este că am grijă să beau foarte, foarte multă apă”, a dezvăluit Iulia Albu, notează Libertatea.

Iulia Albu a avut probleme cu podoaba capilară

În urmă cu câteva luni, Iulia mărturisea că și-a făcut o serie de intervenții la nivelul scalpului pentru că s-a confruntat că pierderea masivă a părului.

Citeşte şi: Andreea Tonciu nu mai doarme în același pat cu soțul ei de ani buni. De ce a luat această decizie

Citeşte şi: Flick Domnul Rimă și soția lui au devenit părinți pentru prima oară

Citeşte şi: Irina Columbeanu câștigă deja mii de euro la doar 15 ani. Din ce face tânăra bani

Citeşte şi: Irina Columbeanu câștigă deja mii de euro la doar 15 ani. Din ce face tânăra bani

Este adevărat, Domnița a suferit o intervenție la nivelul scalpului, ce are ca scop întreținerea unui păr sănătos, stimularea și regenerarea acestuia. Pentru că Domnița vrea să aiba plete frumoase și bălaie, în ciuda coafatului zilnic și a folosirii produselor de hairstyling pe care o emisiune zilnică… le presupune.

Eu mi-am pierdut aproape jumătate de păr din cauza unor probleme de sănătate pe care le-am avut și din cauza stresului și a unui proiect. Noi am mai avut discuția despre vitamine pentru păr și unghii, nu este suficient. Am încercat foarte multe vitamine, unele foarte bune, majoritatea sunt ok dacă ai o situație cum este cazul meu. Personal trebuie să renunț și la gluten, și la lactoză – a povestit Iulia, în mediul online.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter