Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 19 iulie 2019, 14:18
Delia este una dintre artistele cel mai bine cotate din punct de vedere financiar, iar suma pe care o încasează pentru a cânta o oră la un eveniment nu este deloc de neglijat.

Delia, în vârstă de 37 de ani, deține firma Deliaevent SRL, care în urmă cu doi ani a avut o cifră de afaceri de 4.629.590 lei și a scos un profit net de 1.632.410 lei. Conform situațiilor fiscale depuse la Ministerul Finanțelor, firma are doi angajați, relatează capital.ro. Încasările firmei sunt justificate, având în vedere că artista cere o sumă considerabilă pentru a susține un concert. Astfel, pentru o oră de cântare, Delia încasează 10.000 euro.

Dacă ne referim la anumite show-uri, cum, de exemplu, este evenimentul organizat pentru Zilele municipiului Câmpia Turzii, Delia cere 15.000 de euro, iar pentru nunți și petreceri private, prețul începe de la 19.000 de euro. Artista mai are în portofoliu un spectacol pentru care solicită suma 90.000 de euro, iar dacă mergem la polul opus, cel mai mic tarif pe care-l pretinde Delia este de 3.900 de euro, însă pentru acest preț fanii se pot bucura de artistă doar 15 minute, relatează cancan.ro.

Sursă foto: Instagramce salariu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter