Cătălin Botezatu, despre conflictul dintre Bianca Drăgușanu și Cătălin Măruță: „Nu e nevoie de mahalagisme”

De Unica.ro, pe

Bianca Drăgușanu (39 de ani) a fost recent invitată în platoul emisiunii găzduite de Cătălin Măruță (43 de ani), „La Măruță”. Ulterior, modelul a declarat că „una s-a stabilit înainte și alta a făcut” moderatorul.

Cătălin Botezatu, despre conflictul dintre Bianca Drăgușanu și Cătălin Măruță: „Nu e nevoie de mahalagisme”

„E ultima oară când am fost în emisiunea lui. Fusesem anunțată că e un pervers. Una am stabilit înainte și alta a făcut. Vorbisem cu producătoarea despre ce va fi în emisiune. El a făcut cu totul altceva. Urmărește doar să te pună într-o lumină proastă, se gândește numai la el”, a declarat pentru redacția Impact-Playtech.

„Am fost benevol în emisiunea lui, deși eu foarte rar accept asta.. Facerea de bine e… Îl interesa de unde am eu banii. Păi eu am carte de muncă de la 18 ani. Mama a fost inspector la Inspectoratul Muncii și a avut grijă să am carte de muncă. Am avut tot timpul bani, nu am depins de cineva. Sunt total dezamăgită, nu are niciun fel de scrupule”, a mai spus.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cât îi costă pe Andra și pe Cătălin Măruță educația copiilor lor. David și Eva învață la o școală privată

Cătălin Măruță, despre conflictul cu Alexandra Stan: „Mă deranjează oamenii care nu sunt corecți”

Cătălin Măruță a reacționat la declarațiile lui Alex Velea despre el

Despre declarațiile Biancăi, pentru Fanatik, prezentatorul TV a declarat: „Nu vreau să vorbesc despre asta. O să apară iar șoc. Ce am zis, ce am declarat… Nu mă interesează să comentez subiectul”.

În trecut, Bianca a format un cuplu cu designerul Cătălin Botezatu (54 de ani). Despre conflictul dintre model și prezentator, creatorul de modă a spus: „Dacă a simțit că i s-a lezat imaginea, Bianca trebuia să se ridice de pe scaun și să părăsească emisiunea. Eu așa am făcut, culmea, din cauza ei, la o altă emisiune TV”.

„Nu e nevoie de mahalagisme, în astfel de situații. Când intervin astfel de situații, incomode, invitatul trebuie să se ridice de pe scaun și să părăsească emisiunea, nu este nevoie de mahalagisme, pleci și gata! Așa trebuia să procedeze și Bianca Drăgușanu! Și eu am făcut la fel”, a mai declarat Cătălin Botezatu, pentru Playtech-Impact.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter