Cătălin Botezatu, despre Bianca Drăgușanu: „E creația mea și ea știe asta”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 25 martie 2022, 10:48

Cătălin Botezatu (55 de ani) și Bianca Drăgușanu (40 de ani) au format un cuplu timp de câteva luni în anul 2009. Fosta pereche și-a început relația în Kitzbuhel, Austria. Chiar și după despărțire, designerul și modelul au rămas în relații foarte bune.

Cătălin Botezatu, despre Bianca Drăgușanu: „E creația mea și ea știe asta”

„Bianca e creația mea și ea știe asta și spune asta. Și eu sunt mândru, chiar dacă o să îmi iau hate. Bianca a pornit de jos. A fost, atunci când am cunoscut-o eu, o femeie frumoasă, care, normal, a evoluat, cum este și firesc”, a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru WOWbiz.

„Am văzut tot felul de femei în România care evoluează și asta nu e rău. Sau am văzut tot felul de fete care, dintr-un aspect neplăcut, au evoluat în femei frumoase și iar, nu este rău, dar pe ele nu le mai comentează nimeni”, a continuat.

„Pe Bianca, în schimb, toată lumea o comentează, nu înțeleg de ce. Că, vezi Doamne, și-a scos coastele și așa mai departe. Nu, nene! Are talia mică pentru că face sport, pentru că se îngrijește și pentru că a investit în ea. Că și-a pus niște silicoane și niște buze, că și-a luat pantofi noi, toată lumea are”, a completat.

„O susțin. Am iubit-o foarte tare, o iubesc foarte tare, ca om, ca persoană. Niciodată să nu spui niciodată, chiar țin la ea. Chiar mă deranjează și sufăr așa în mine când cineva se ia de ea gratuit, pentru că eu o cunosc mai bine ca oricine. M-am întâlnit cu ea chiar acum două săptămâni, înainte de a pleca la Paris”, a mai declarat designerul.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cătălin Botezatu, despre conflictul dintre Bianca Drăgușanu și Cătălin Măruță: „Nu e nevoie de mahalagisme”

Bianca Drăgușanu, îngrijorată pentru fiica ei. „Sunt, practic, într-o stare de alertă permanentă”

Cum se înțeleg Bianca Drăgușanu și Victor Slav la 7 ani de la divorț

„Sentimentele noastre sunt la fel, indiferent cu cine este ea sau dacă este căsătorită. Îi respect iubitul, logodnicul, soțul, pentru că asta nu are nicio legătură. Sentimentele mele sunt aceleași, de iubire, o altfel de iubire acum, și de susținere necondiționată, toată viața”, a adăugat.

„Bianca, că vreți sau că nu vreți, este un etalon, chiar dacă lumea o să spună că le-a influențat negativ pe fetele din ziua de azi pentru că vor să fie ca ea. Măcar să fie ca Bianca, decât ca altele care sunt vai mama lor. Eu zic că fiecare ar trebui să ne uităm în grădina noastră și să nu mai comentăm, să nu mai dăm atât hate, pentru că avem o viață și nu trebuie să ne intereseze efectiv ce face celălalt”, a mai spus Cătălin Botezatu.

„Așa fac eu, așa fac persoanele care gândesc, așa face și Loredana Groza, așa face și Bianca Drăgușanu, și oamenii cărora nu le pasă efectiv de ce vorbește lumea”, a încheiat designerul.

Auzind toate complimentele pe care i le-a făcut designerul, Bianca Drăgușanu a reacționat imediat: „I le întorc înzecit! Cătălin, în ochii mei, este la fel, neschimbat, același bărbat fermecător, deștept, frumos”, a spus blonda, conform wowbiz.ro.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul TV Victor Slav, alături de care are o fiică, Sofia Natalia (5 ani), și cu fostul om de afaceri Alex Bodi. În prezent, modelul formează un cuplu cu Gabi Bădălău.

Foto: Instagram; Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter