Cătălin Botezatu, declarații controversate: ”M-au atras femeile cu probleme”

De Mădălina Manole, pe
Cătălin Botezatu ne-a surprins întotdeauna cu declarațiile sale controversate și nici de data aceasta nu s-a lăsat mai prejos. Celebrul și îndrăgitul designer a vorbit despre relațiile sentimentale pe care le-a avut de-a lungul timpului, dar și despre copiii săi pe care preferă să îi țină departe de lumina reflectoarelor.

Cătălin Botezatu, în vârstă de 51 de ani, a declarat că întotdeauna a pus moda pe primul loc, înaintea femeilor din viața sa, dar și înaintea sănătății, însă nu regretă alegerea făcută: „Eu nu uit cine sunt, nu uit de unde am plecat, privesc cu demnitate și mândrie la trecutul meu, îmi asum absolut orice, cu bune și cu rele. Îmi aduc aminte că nici prin cap nu-mi trecea să fac fashion. Îmi doream să fiu actor! În viață nu trebuie să faci întotdeauna ce vor părinții, am devenit dintr-odată rebel. Am luat bătaie până în clasa a 12-a. Toți banii mei i-am cheltuit pe haine și pantofi, pentru iubita mea, care era măritată. M-au atras femeile măritate, femeile cu probleme. Am fost pe punctul de a renunța, îmi spuneam în sinea mea că pot face orice, să fiu fericit, dar mi-am dat seama că nu voi putea să trec de la fashion, de dragul unei femei, niciodată. Iubesc mai mult moda și îmi dau seama că este cea mai importantă. Ea te poate face să rămâi pentru eternitate undeva în amintirea oamenilor, iar asta e mai important decât orice femeie. Eu am plătit și plătesc cu prețul sănătății și dacă ceva se va întâmpla cu mine, din cauza asta se va întâmpla” – a declarat Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Cătălin Botezatu, declarații controversate: ”M-au atras femeile cu probleme”

Cătălin Botezatu cu fiul Elenei Ionescu

Cătălin Botezatu a declarat că are doi copii făcuți cu femei diferite și că ține foarte mult la educația lor: „Trebuie să înțelegi că ei cresc. Merg la casa lor, unii au niște caractere frumoase, altele mai puțin frumoase, indiferent de cum i-ai educat.  Îi faci, ai grijă de ei până la un moment dat, te asiguri că le-ai oferit bagajul necesar pentru viață, apoi încep să aibă viața lor. Am doi, cu mame diferite. N-am ținut ascuns, dar am fost discret. N-am niciun regret și nici nu pot spune că nu o să mai am copii. Poate cine știe, never say never. N-am schimbat scutece, dar aș schimba. Am în anturajul meu mulți amici cu copii abia născuți și sunt funny, cu două trei bone pe lângă”, – a mărturisit Cătălin Botezatu pentru emisiunea Răi Da Buni.

Citește și – Florin Busuioc va fi operat din nou. Care este starea de sănătate a actorului 

Citește și – Andreea Marin s-a operat în secret. Cum se simte prezentatoarea TV 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter