Cât a costat inelul de logodnă al Valentinei Pelinel. Bijuteria este spectaculoasă

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 13 septembrie 2018, 12:18
Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit ieri în mare secret, iar vestea a luat prin surprindere pe toată lumea. Ținuta de cununie a fostului manechin a fost accesorizată cu un buchet de flori, dar și un inel de logodnă de mii de euro.

Valentina Pelinel a purtat la cununia civilă o rochie roșie care i-a pus în evidență talia, dar și burtica de gravidă, soția lui Cristi Borcea fiind însărcinată cu gemeni, anunț făcut chiar de aceasta ieri. Ținuta a fost accesorizată cu o pereche de cercei roșii, sandale aurii, un buchet de flori, de asemenea, roșii, iar piesa de rezistență a fost fără doar și poate inelul de logodnă pe care Valentina l-a primit în urmă cu ceva timp.

Valentina Pelinel si Cristi Borcea - cununie civila

Fostul acționar de la Dinamo a dat, se pare, o întreagă avere pe bijuteria impresionantă. Conform click.ro, spectaculosul inel de logodnă ar fi costat nu mai puțin de 13.000 de euro:  „Vorbim fără doar şi poate despre un inel scump. Are în jur de 6 grame de aur galben de 18 karate şi un diamant de 1, 5 karate. Preţul lui într-un magazin de producător porneşte de la 6.500 de euro, dar acesta se dublează când este achiziţionat dintr-o bijuterie de renume”, a explicat Huseyin Kara, proprietarul unui magazin de bijuterii de lux din Bucureşti, pentru sursa mai sus-menționată.

Valentina Pelinel si Cristi Borcea - inel de logodna

Se pare că ieri a fost ziua edzlegării misterelor. După cununia civilă, Cristi Borcea a făcut dezvăluiri despre sarcina Valentinei Pelinel: „Gemenii au fost concepuți în vacanță din Turcia! Am primit vestea cu mare bucurie, dar mă așteptăm. Eu aş vrea fetiţe, să vedem”. 

Valentina Pelinel si Milan - inel de logodna

Valentina Pelinel, 37 de ani, și Cristi Borcea, 48 de ani, mai au împreună un băiețel pe nume Milan, în vârstă de 2 ani, micuțul fiind cel de-al șaptelea copil al omului de afaceri. Cristi Borcea a mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea din 1988 și până în 2011. După divorț s-a căsătorit imediat cu Alina Vidican, însă la fel de repede au și divorțat. Pe de altă parte, Valentina Pelinel, manechin de profesie, a fost căsătorită cu Cristian Boureanu timp de 7 ani, cei doi divorțând în 2014.Valentina Pelinel si Cristi Borcea si Milan - insarcinata gemeni

Citește și – Cum își menține silueta Alina Eremia după ce a reușit să slăbească peste 10 kilograme

Citește și – Maia Morgenstern, despre visurile copilăriei: „Voiam foarte tare să fiu casnică“

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter