Cristina Spătar, despre actuala soție a fostului ei soț: „Și-a clădit o imagine pe numele meu”

De Unica.ro, pe

Cristina Spătar și fostul ei soț au divorțat în anul 2016. Împreună au doi copii, un fiu și o fiică, Albert și Aida. În vara anului 2019, bărbatul s-a recăsătorit cu Larisa Ionescu, alături de care are un fiu, Carol Ayan, în vârstă de 2 ani.

Cristina Spătar, despre actuala soție a fostului ei soț: „Și-a clădit o imagine pe numele meu”

Invitată în emisiunea „La Măruță”, Cristina a acceptat provocarea sosurilor iuți. Solista a trebuit să răspundă mai multor întrebări, ulterior având alegerea de a dezvălui întrebarea sau de a mâncă o buletă de cașcaval învelită în sos iute.

„Nu a dat dovadă de fair-play, vorbește urât la adresa mea, și-a clădit o imagine pe numele meu, pe spatele numelui meu, ca să zic așa, și face asta în continuare. Poți să citești pentru că nu pot să mai mănânc (n.red.: picant)”, a mărturisit Cristina Spătar despre Larisa Ionescu.

În trecut, tot în emisiunea „La Măruță”, despre divorț, Cristina mai spunea: „A fost pe loc. La notar. [Cu pensia alimentară] este da, un proces, dar nu îmi place să vorbesc despre asta. De ceva timp. Nu am reușit să ajungem la un numitor comun”. 

„Copiii merg și la el din când în când. Vine îi ia. Noi nu vorbim deloc. (…) Nu avem ce să ne mai spunem. Copiii sunt mari și el a hotărât așa, așa să fie. 9 ani am fost căsătoriți”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cristina Spătar, despre plecarea în Anglia: „Mi-ar plăcea să fac pasul ăsta pentru copii”

Cristina Spătar, din nou singură. „Nu mai am cu nimeni nimic”

Cristina Spătar, marcată de decesul mamei sale: „Nu conștientizam la momentul respectiv”

„A fost foarte greu, nu mă așteptam. Una e să te căsătorești cu un tip care știi că e foarte curtat și bogat și că toate femeile îl vor. Te aștepți să vină într-o zi una care să i se pară lui mai frumoasă. Una e să fii căsătorită cu un băiat simplu, care pornește în viață odată cu tine și într-o zi zice: «La revedere, nu mai vreau»”, mai povestea solista în trecut.

„A fost o perioadă mai delicată. Am înțeles mesajul pentru că lipsea foarte mult de acasă. Pentru mine, el era totul, pentru că nu am mamă, nu am pe nimeni. Pentru mine, el și familia lui erau totul”, mai spunea atunci.

Larisa Ionescu: „Cred că sunt făcută pentru viața de familie”

În timpul sarcinii, în emisiunea „Acces Direct”, Larisa Ionescu declara: „Cred că sunt făcută pentru viața de familie, cu copii și cu tot ce trebuie. Mi-am dorit foarte mult doar că era important să fac asta cu omul potrivit. Nu se putea întâmpla cu oricine doar pentru că asta îmi doream. Acesta fiind momentul perfect, iată că s-a întâmplat”.

Despre Carol Ayan, Larisa a mărturisit că a fost un copil dorit și programat. „Suntem oameni maturi și știm ce vrem să facem și când vrem să facem și cum trebuie să fie lucrurile”, mai declara.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter