Cât costă o apariție a Mihaelei Rădulescu la un eveniment monden

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 28 octombrie 2019, 13:51
Mihaela Rădulescu este o prezență râvnită la evenimentele mondene, iar prezentatoare de televiziune știe acest lucru, prin urmare și suma de bani pe care o cere pentru simpla sa prezență este una pe măsură.

Mihaela Rădulescu, în vârstă de 50 de ani, este una dintre vedetele foarte dorite la evenimentele mondene, însă diva apare foarte rar în public și asta nu neapărat pentru că stă la Monaco, ci pentru că onorariul său este unul foarte mare. Dacă înainte vedetele erau plătite doar dacă prezentau evenimentul sau susțineau un program artistic, iată că astăzi situația s-a schimbat radical și simpla lor prezență este contra cost.

Mihaela Rădulescu cere minim 5.000 de euro pentru apariția la un eveniment, conform Libertatea. Vedeta justifică suma prin notorietate și prin faptul că trebuie să vină cu avionul din Monaco la București.  Pentru acest onorariu, Mihaela Rădulescu trebuie să stea în jur de o oră la evenimentul cu pricina, să facă poze la panou și, eventual, să schimbe câteva vorbe cu jurnaliștii prezenți. Nu se obligă însă să promoveze în nici un fel produsul sau brandul pentru care s-a organizat evenimentul, relatează sursa citată.

Mihaela Rădulescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Felix Baumgartner. Cei doi au împlinit cinci ani de când sunt împreună, iar sportivul i-a făcut o emoționantă declarație de dragoste partenerei sale de viață.

Vezi imagini cu Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter